Per tercer any consecutiu, torna la Ruta del Bacallà de Barcelona, una proposta que aplega una quarentena de restaurants que ofereixen fins al 8 de març plats amb aquest peix tan gustós com a protagonista.
La festa del bacallà es divideix en diverses propostes. Per un cantó, trobem 25 restaurants que presenten menús gastronòmics elaborats amb bacallà curat tradicionalment i maridats amb cervesa Inedit Damm a partir de 20 euros, tant per a l'hora de dinar com a la de sopar. Per exemple, al Semproniana podreu gaudir per 35 euros d'un menú que inclou caneló de remolatxa i brandada de bacallà, crema de moniato amb tòfona, morro de bacallà amb melmelada d'olives negres i tomàquets secs, cruixent de cafè i vainilla i una InneditDamm de 75 cl. Consulteu tots els menús.
L'altre plat fort de la ruta del bacallà és una novetat d'enguany: els platets de bacallà –més grans que una simple tapa– maridats amb IneditDamm, que es podran degustar a quinze restaurants barcelonins. A la vermuteria Lou, per exemple, ofereixen per 3,5 euros una bomba de bacallà maridada amb una cervesa. Recordeu consultar tots els platets que ofereixen els restaurants que hi participen.