Time Out Market té l'objectiu de celebrar els sabors més autèntics i reunir el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre. A Barcelona el trobeu a la terrassa-mirador del Maremàgnum, en un espai de 5.250 metres quadrats que acull una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars. Entre les cuines escollides hi ha xefs tan celebrats de la nostra gastronomia com en Fran López (Xerta, Villa Retiro), Jordi Artal (Cinc Sentits) i Lena Maria Grané i Ricky Smith (BaLó). L'apartat de begudes és igualment espectacular com demostra la participació de Paradiso, una de les millors cocteleries del món que en aquest espai, a més, disposa d'una de les millors terrasses de Barcelona.
TARDOR DEL 2024: Fa anys que es parla del retorn de la tradició catalana: però comença a ser veritat! Macarrons i capipotes viuen un estat d'esplendor com a inesperats plats de moda! I això es reflecteix amb l'entrada de la Fonda de Pirenaicas al número 44 (quins fideus a la cassola!) i de Casa Güell, directe al número 9: en Jordi Lloberol és un artista del sofregit. Macarrons? Fins i tot a l'Aüc, un gastrobar de tapa creativa exquisida, en fan de tres menes. I també celebrem que es miri un xic més cap al Mediterrani que no pas cap al sud-est asiàtic: Bajarí, un esplèndid resum creatiu de l'arc mediterrani a preus populars, pren el relleu de Koh al 13, i Margarit i Mula Bar juguen amb l'amplitud culinària de la Mediterrània amb molta tècnica i personalitat partint d'una base grega. I el bar de vins Glug fa el mateix des d'una perspectiva italiana i d'avantguarda. Tornem als sabors de casa, aquesta tardor: al sofregit de tomàquet, a l'oli d'oliva, la farigola i el romaní.
Benvinguts a la llista dels 50 millors restaurants de Barcelona, on trobareu les adreces més delicioses de la ciutat, els millors llocs on menjar escollits amb cura, empirisme i precisió (que hi hem anat, vaja!). Aquesta és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, passant pels restaurants amb estrelles Michelin, la millor cuina italiana i també llocs on menjar bo i molt barat.
NO T'HO PERDIS: Teniu més set que gana? Aquests són els millors bars de Barcelona