El nom fa referència a l'expressió 'go bananas', tan comuna als Estats Units, que no és més que tornar-se boig (recordeu Madonna cantant I'm going Bananas a Dick Tracy?). Al Bananas hi trobem una carta que ells mateixos anomenen de fusió mediterrània, en què les especialitats tailandeses com el mee goreng (fideus amb pollastre, gambes, ou i verdures) comparteixen espai amb plats com ara les croquetes, els tàrtars, la mitjana de vaca vella, les amanides o els tatakis.
Una carta que, com l'interiorisme del local, barreja estils i conceptes amb poca vergonya i cap por. Les postres segueixen la mateixa filosofia, des de l'arròs amb llet de coco i mango fins al cheesecake, i la carta de vins, molt extensa, amb més de 70 referències, incideix en els vins estatals.
Després de sopar a l'hora que sigui (la cuina és ininterrompuda) arriben la música i els còctels, i el sofisticat espai esdevé una mena de cabina dels germans Marx, on una sèrie de mojitos multicolors (en tenen de menta, maduixa i mango) circulen per sobre dels nostres caps, barrejats amb daiquiris igualment colorits. Tot això amb ritme de música llatina ben seleccionada, en un lloc on podreu moure els malucs amb garantia de no haver de sentir els esgarips de Shakira