Per a molts el Majestic Hotel & Spa continua sent aquell lloc on CiU celebra(va?) les victòries electorals i canviava el decurs de la història amb controvertits pactes, sense saber que aquest hotel ubicat en ple passeig de Gràcia és i serà sempre un referent de cert glamur old style que es reflecteix en la seva oferta gastronòmica, coctelera i, en definitiva, en la seva idiosincràsia.
A càrrec del seu restaurant, el xef Nandu Jubany, amb una estrella Michelin, firma una carta impecable i, entre altres coses, un dels millors brunchs de la ciutat. I des de fa unes setmanes també uns berenars a base d'éclairs i xampany vinculats al món de la moda, que es poden degustar cada dia de 16 a 19 h i poden ser una bona proposta per tenyir de glamur una tarda qualsevol. Un glamur que mira a França, una sofisticació de la vella escola, tan llunyana de l'esperit indubtablement anglòfil i molt més hipster d'altres hotels que semblen mirar més cap al futur, com ara el Barceló Raval.
Un cop decidits a submergir-nos en el món confortablement anacrònic del Majestic i gaudir del Majestic Champagne Fashion Tea, hem de prendre algunes decisions estratègiques i aclarir certs conceptes de base. En primer lloc, què és un éclair? És un pastís clàssic de la rebosteria francesa també conegut com a petite duchesse, en honor a la filla menor de la família reial, elaborat amb pasta choux i ideal per farcir, que aquí anomenem, fulminant qualsevol indici de glamur, xuixo o pepitu.
Tot seguit haureu de triar quina de les dues propostes de berenar preferiu: éclair + beguda calenta + plum-cake casolà (16 €) o éclair vegetal + copa de xampany Ruinart + plum-cake casolà + macaron + beguda calenta (31 €). Però no serà aquesta l'única decisió que haureu de prendre, perquè els éclairs estan inspirats en les col·leccions de cinc dissenyadors, i haureu de triar entre Brunello Cucinelli, Bulgari, Jimmy Choo, Rosa Clarà i Salvatore Ferragamo. Serà el moment de relaxar-vos i deixar-vos cuidar a l'interior d'un dels edificis més impressionants de la ciutat.