¿Farts del clàssic esquema de primer, segon i postres? Potser necessiteu que us sorprenguin... tot i que la sorpresa no hade ser per força positiva. Passegeu per aquesta llista de restaurants singulars: darrere d'una pizza hi trobareu estudis d'ocultisme; darrere d'un costellam a la brasa, un vampir. I també, espectacles de la dansa del ventre, acudits, sopars a cegues... Preparats?
Deu restaurants molt singulars
I per sort aquí no es segueix la costum de menjar cagarros de gos, per la qual es va fer famosa Divine, la diva de John Waters, al film Pink Flamingos. El menú de migdia és força decent, encara que per la nit tampoc heu d'esperar un menú degustació exquisit, sinó el típic menjar de sopars de grup.
Dels embotits destaquen el salami de Sibiu, el filet de porc fumat, el filet gitano i el de cap de porc de senglar, sense deixar de banda els formatges 'rocar', 'telemea' d’ovella, de vaca i el fumat cascaval, que també el serveixen arrebossat.
Discover Time Out original video