Ramon Sala, del trio gestor de l’espai, explica la rutina: “Tu véns aquí, esmorzes, vas a la platja, et fots una paella, posem bona música i la festa s’acaba a les set, amb música en viu”. El menjador és deliciós, fresc, amb una porta directa al mar que sembla que et digui ‘ve hacia la luz, Jennifer’, i la terrassa és inexplicable, de maca. S’han fet ben coneguts per una oferta de paelles d’estil alacantí, seques, primes, estirades, i bones fideuàs (i platillos contundents, com pollastre amb escamarlans o sípia amb mandonguilles).
Les festes són de divendres a diumenge, i de dimarts a dijous us hi trobareu un molt recomanable menú del dia a 12,50 euros. Té carisma: “Una barreja de hipsters barcelonins, famílies i senyors que juguen al dòmino”, diu Sala. La seva música en viu no és qualsevol cosa, i dominen el difícil art de punxar bé en un restaurant.
P: 20-25 € aprox