En Marc Ramos és al capdavant de Si No Fos, un restaurant obert el 2019 que lidera l'actualització gastronòmica de la ciutat, plena de llocs interessants que justifiquen una visita. Ramos, que ha passat per restaurants com Els Tinars i sobretot el Gresca, demostra com aprofitar al màxim un local d'estructura mínima, amb una cuina a la vista petiteta presidida per un forn de brasa i una desena de tauletes, amb una barra.
L'esperit de Si No Fos destil·la ganes de trencament però també una certa nostàlgia. A la carta hi trobareu tant un aparat per fer pa amb tomàquet de categoria –sobrassada de cal Rovira, llonganissa top– com uns bons d'arrossos –i macarrons de fonda de luxe!– i també ganes de catalanitzar el menjar de carrer, amb brioixos llaminers, com el lluç arrebossat amb maionesa tàrtara, pebrot i ceba. La nostàlgia aposta per la recontextualització dels menuts, amb tot un apartat de la carta.