On abans es trobava el Bistrot Hofmann, s’aixeca ara un nou espai (de la mateixa escuderia) que ret culte a l’arròs com si fos un déu 'lovecraftià', però no s’oblida d’altres plaers extradimensionals, com l’increïble steak tartar amb rosti de patata, ou i gelat de mostassa o els pèsols amb pop. La carta d’arrossos es divideix en especials, secs, caldosos i melosos: una jungla de gra que haureu d’explorar en més d’una visita. L’arròs de llagostins i pollastre de granja és una festa grossa, però em quedo amb la majestuositat de l’arròs de calçots, romesco i espardenyes: gustos concentrats, textura melosa, producte majestuós i cullerades ben plenes cap a la boca! Compte amb l’arròs d’Arroz: vol manar a Barcelona.
Barcelona és capital arrossaire. Entre els millors arrossos de la ciutat podeu trobar receptes imprescindibles i també altres opcions per gaudir amb precisió de les millors paelles de la Barceloneta. I si us agrada el mar, tasteu els millors arrossos que podeu menjar a peu de platja entre per Barcelona i rodalia. Però aquest llistat és una selecció particular i precisa que il·lustra la passió arrossaire d'Òscar Broc. Culleres amunt!