1. Can Ros Barceloneta, Time Out Market
    Foto: Time Out Market Barcelona Can Ros Barceloneta, Time Out Market
  2. Can Ros Barceloneta, Time Out Market
    Foto: Time Out Market Barcelona Can Ros Barceloneta, Time Out Market
  3. Can Ros Barceloneta, Time Out Market
    Foto: Time Out Market Barcelona Can Ros Barceloneta, Time Out Market
  4. Can Ros Barceloneta, Time Out Market
    Foto: Time Out Market Barcelona Can Ros Barceloneta, Time Out Market
  • Restaurants
  • El Gòtic
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Can Ros Barceloneta - Time Out Market

5 de 5 estrelles
Ricard Martín

Time Out diu

De taverna de pescadors a restaurant popular, però modern i d'alta qualitat: el centenari Can Ros és el paradigma de restaurant d'arròs de la Barceloneta, amb receptes que privilegien el mar i muntanya, el millor peix fresc, la creativitat, i sempre, sempre, una cocció mil·limètrica. I que estigui al Time Out Market té rellevància a molts nivells: la principal és un restaurant centenari que amb el pas dels anys s'ha anat actualitzant i rejovenint, favorit del barceloní, per primera vegada en la història té una segona seu! Un altre és que és el primer i únic restaurant de paella i arròs mediterrani que hi ha al món en un Time Out Market.  

L'Albert Enrich, un dels propietaris, explica que "nosaltres som un restaurant, el de la Barceloneta, on la gent arriba, seu, demana per picar i mitja hora després té una paella o una cassola d'arròs a taula. Però la dinàmica del Market és la immediatesa. La de seure i en cinc minuts el brunzit de l'avisador et diu que t'arriba el plat a taula. Ha calgut repensar la nostra manera de treballar, però ha valgut molt la pena", assegura. 

I té tota la raó del món: entre altres coses, perquè ara podeu demanar en racions individuals arrossos que estan, sens dubte, entre els millors de Barcelona. En tenen quatre o cinc de fixes i un de suggeriment. Per fer la quadratura del cercle (de la paella), aquesta empresa familiar ha posat en comú tot el seu I+ D gastro, que inclou dos cracs de la cuina: el xef renovador de Can Ros, en Jordi Ballester, mag del gra, i en Marc Singla, del restaurant germà de la Mar Salada, que va formar part de la mítica Talaia Mar de Ferran Adrià, Abellan, Arola... El peix el porten cada dia de la Barceloneta –és a dir, de la vorera de davant– i les postres són molt més que un tràmit: Enrich és un pastisser consumat que ha treballat, entre d'altres, amb Oriol Balaguer.

CARTA DE CAN ROS 

Entrants

Pa de coca amb tomàquet i oli d'oliva

Bomba de la Barceloneta

Ensaladilla russa

Amanida verda

Amanida de temporada

Arrossos

Paella de marisc (gambes i musclos) 

Arròs de muntanya (carn i bolets) 

Arròs negre (peix, sípia i cloïsses)

Arròs de verdures al forn

Arròs de temporada (amb verdures de temporada)

Postres 

Crema catalana

Postres del dia  

Detalls

Adreça
Moll d'Espanya, 5, planta 2
Barcelona
08039
Horaris
Cada dia de 10 a 24 h
També t'agradarà
També t'agradarà