Darvaza
Foto: DarvazaDarvaza
  • Restaurants | A la brasa
  • preu 3 de 4
  • El Gòtic
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Darvaza - Time Out Market Barcelona

5 de 5 estrelles
Time Out Market Selected
Ricard Martín

Time Out diu

Aquest restaurant de brases del món, on cada plat té un toc de foc  –bé sigui amb brasa, fum o flamejat– ha posat tota la carn a la graella, si em permeteu l'acudit obvi– en la seva seu del Time Out Market. I tot i que no disposa del monumental espai del carrer Mallorca, no renuncia a l'espectacle: hi ha un expositor de carns en maduració i es pot apreciar la feina d'un forn i dues graelles en marxa, tots alimentats amb carbó i encenalls de fusta, que en matisen l'aroma.

El forn de llenya en qüestió, per temperatura i fogositat, com el restaurant ret homenatge al volcà homònim: 400 graus de temperatura constants per a les carns que necessiten foc ràpid. Darvaza opta per ensenyar la seva versió cent per cent carnívora, mitjançant el fil conductor del foc i les cuines del món. "L'oferta principal són varietats de carn al tall de boví de tot arreu, des de nacionals fins a Angus i Wagyu, amb diferents nivells d'infilitració i la tècnica de cocció que requereixi la seva procedència, esclar", explica l'Adrián Gerardi, gerent de Darvaza.

Això significa que podreu demanar només 100 grams de saborosa i assequible brinça ('entraña'), o posar-vos les botes amb un quilo de mitjana de bou madurat cent dies. Tot filetejat i al pes. Podeu esperar una gran varietat de talls per compartir, i entrants que han esdevingut clàssics de la casa, com les seves brutals croquetes de mitjana de bou. No alteren la seva filosofia. "Tot té un toc de brasa: des de la mantega fumada del pa fins al dònut de 'torrija' de les postres", explica Gerardi. 

CARTA DE DARVAZA

Entrants 

Fogassa de pa al forn de llenya 

Croquetes de mitjana de bou madurada (4 unitats)

Broix de bistec tàrtar de filet de vaca

Carxofa rostida a la llenya

Carns a la brasa

'Entraña' (brinça)

Filet de vaca 

Llom alt Black Angus de Nebraska

Llom baix Black Angus de Nebraska

Tomahawk (mitjana de bou amb costella)

Mitjana de bou amb 60 dies de maduració

Brioix de costellam Black Angus 

Brioix de pastrami

Guarnicions 

Pebrot vermell rostit al forn de llenya 

Patates Darvaza, fregides amb mantega fumada i tòfona

Postres 

Pastís de formatge 

Dònut 'torrija' 

Detalls

Adreça
Moll d'Espanya, 5, planta 2
Barcelona
08039
Transport
M: Drassanes i Barceloneta
Horaris
Cada dia de 10 a 24 h
També t'agradarà
També t'agradarà