L'esmorzar hauria de ser un ritu tan —o més— elaborat que el dinar i el sopar! Si vosaltres també sou creients d’aquesta religió, l’11 de maig, de 9 a 13 h, el Time Out Market es converteix en el vostre temple, i l’esmorzar de forquilla Michelin del xef Fran López, en la vostra missa. Una eucaristía amb un bon assortiment d’embotits, formatges i truites; un plat de cassola a escollir; postres i begudes. Tot per només 40 euros.
Reserveu-vos un lloc aquí! L'aforament és limitat.
Exemple de bufet lliure (depèn de l'estació):
-
Embotits: pernil salat, fuet/llonganissa, pernil dolç...
-
Formatges: brie, manxec, cabra...
-
Truites: truita de patata i ceba, truita de bacallà, truita de mongetes...
-
Varietat de pa: pa de pagès, barra rústica, pa integral amb llavors
Plat de cassola (a escollir):
-
Mandonguilles negres amb sèpia
-
Cap i pota amb cigrons
-
Calamars a l'andalusa o a la planxa
Postres:
-
Xuixo de crema amb ratafia
Beguda:
-
Vi blanc i negre
-
Sucs
-
Aigua i cafè