El xef Jordi Artal serveix plats amb productes de proximitat i de temporada, inspirats en les tradicions i els sabors del territori. El poder evocador del seu estil de cuina és tan gran que d'un mos pot transportar-te al mar o a la muntanya. Se centra en tots els detalls de l'experiència culinària, d'aquí el nom Cinc Sentits. La seva peripècia professional és tan singular com la seva cuina: va passar de ser director en una empresa d'alta tecnologia a Silicon Valley –on convidava els seus amics a sopars gastronòmics a casa seva– a ser un xef i empresari autodidacte.
El 2002 va tornar a Catalunya i la tradició culinària de la seva família el va inspirar per fer un gir de 180 graus a la seva vida: va obrir a Barcelona un restaurant amb la seva mare Roser i la seva germana Amèlia. Cinc Sentits es va inaugurar el 2004, va guanyar la seva primera estrella Michelin només quatre anys després, i la segona va arribar el 2020. Ara té un restaurant de nom propi a Time Out Market que ofereix la seva singular visió de la cuina a tots els públics.