Amor entre llençols
Foto: ShutterstockAmor entre llençols
Foto: Shutterstock

Les millors ofertes de Sant Valentí per menjar i dormir als hotels de Barcelona

Sopars exquisits i nits de blanc setí en hotels de luxe, perquè el vostre Dia de Sant Valentí sigui un èxit tant sentimental com lúbric.

Publicitat

Digues-li-ho amb flors? No! Digues-li-ho amb una bonica nit de 'staycation' a la ciutat. Res millor per reflorir els llorers de la passió que passar una nit en un hotel d'alta volada, amb xampany a l'habitació i sopar romàntic, la bona vida a tot drap. I si ja tens tota l'escenografia a punt, res no pot fallar. I si us plau... Som al segle XXI: pagueu a escot! Res d'heteropatriarcat de cartera bonyeguda: paga ell i paga ella. I aquí unes quantes idees per ballar millor el mambo horitzontal! De res! 

NO T'HO PERDIS: Els restaurants més romàntics de Barcelona

  • A la brasa
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 3 de 4

MR PORTER és una steak house moderna i elegant que replanteja la braseria tradicional amb tones de bona cuina i sensualitat. I obre per primera vegada un dilluns, perquè celebreu l'amor amb hedonisme. Aquest Sant Valentí, el restaurant explora la línia entre plaer i temptació, amb un colossal menú de nou irresistibles plats i un còctel especial, on les parelles podran enamorar-se amb estimulants mossegades, i acabaran el festí amb les icòniques postres del restaurant. Hi ha opcions vegetarianes, però aquest és un lloc per gaudir de la millor carn, i després sentir l'amor agafats a la humida maneta de la luxúria.

  • Hotels
  • Eixample

Després de diverses encarnacions, el restaurant de l'hotel Casa Bonay (meca del luxe assequible i cool a Barcelona) ha adoptat la identitat de Bodega Bonay. Al capdavant hi trobem el xef Giacomo Hassan –excap de partida del Disfrutar, entre d'altres– que ha transformat l'espai en un temple dedicat als vins naturals i a la creativitat 'gastro' centrada en l'essència mediterrània. Hassan ha disposat un sopar degustació que es durà a terme al fastuós espai de la cocteleria Libertine, amb un concert de blues i un menú maridat amb cocteleria de nivell. Bona oferta: sopar i concert per 60 euros. I per 250 la parella, al cel: allotjament, sopar, còctel de benvinguda i accés al concert. Oferta disponible de l'11 al 15 de febrer.

Publicitat
  • Hotels
  • Hotels de luxe

Aquest hotel de luxe està situat en un turó privilegiat del Parc Natural del Garraf, amb una vista espectacular de la badia de Sitges. Val la pena posar-se el despertador per veure l'enlluernadora sortida de sol entre les muntanyes i el mar.

I han dissenyat una proposta exclusiva de Sant Valentí, la nit del 12 al 13 de febrer: un sopar romàntic de tres plats, música en directe i el còctel d'autor Love Temptation, amb habitació inclosa i un esmorzar de bufet lliure (i 'check out' tardà si voleu croquetejar al llit). Tros d'oferta: 272 euros per a dues persones. I si l'amor s'ha tornat fred, doncs escolta, l'hotel té gimnàs, sauna i spa i un espai immens per estar còmode i a gust.

  • Hotels
  • Eixample
  • preu 3 de 4

Aquest emblema de l'alta hostaleria de Barcelona celebra Sant Valentí amb un menú especial: durant el divendres 11 i el dissabte 12 en horari de sopars, SOLC, el restaurant de l'hotel de km 0 radical –tenen la seva pròpia finca agrícola– serveix un menú a 65 euros, amb plats com rosa de tonyina vermella de Balfegó amb emulsió de pinyons, un filet de llenguado amb favetes tendres i calçots i la vedella Wellington del Bages (amb maridatge, surt per 85 €). Us podeu quedar a dormir dos: oferta estàndard, esmorzar bufet i sopar des de 335 € (una ampolla de cava rosa com a cortesia). A tot luxe, l'hotel ofereix la possibilitat d'allotjar-se en una de les habitacions més especials, el Penthouse, un espai de 100 m², amb terrassa privada de 30 m² amb jacuzzi i gaudir del millor esmorzar d'hotel a Europa (Premis Villégiature 2018) en la seva versió 'floating breakfast': servit en exclusiva al jacuzzi calent de la terrassa privada! La broma surt per 1299 euros, però només es viu una vegada.

Publicitat
  • Cuina creativa
  • preu 2 de 4

L'obertura del Bar Veraz a Barcelona Edition –cinc estrelles, de l'impulsor de Studio 54, Ian Schrager– té tots els números per satisfer-nos. Al capdavant de la cuina hi ha l'argentí Pedro Tassarolo, un xef que ha cuinat als millors restaurants del món. L'hotel és una joia d'interiorisme secció hotel boutique, ple de racons romàntics i de gust exquisit. I omplen aquest continent amb elegància, talent i luxe a l'abast de la butxaca. Per 65 euros per persona, un sopar de cinc passes com estofat de vedella amb puré de moniato i carpaccio de ventresca de tonyina amb calçots rostits. I el folk-pop de la cantautora nord-americana Saphie Wells de teló musical. I per 471 euros, a viure la vida: suite de luxe, sopar al Veraz, ampolla de xampany a la cambra, i cops a la cocteleria Punch Room (més l'esmorzar de l'endemà). De l'11 al 14 de febrer. Som a l'era del no binari, el gènere fluid i bla bla bla, però quedaràs molt poc romàntic si li dius al teu 'baby' de pagar a mitges.

  • Hotels
  • Hotels de luxe
  • Dreta de l'Eixample

La Terrassa del Claris comptarà amb un menú especial de l'11 al 14 de febrer creat pel xef Aurelio Morales (1 estrella Michelin per Cebo a Madrid). Plats d'alt voltatge gastronòmic com la crema de celeri, ou poché, bolets i pernil ibèric pur, el caneló de marisc amb veloute trufada i moscatell o el turbot salvatge a la Ménière amb cremós de coliflor i caviar. Sis passos amb maridatge a 85 euros. I si el romanticisme carnal us enxampa a l'hora del còctel –passió i fruits vermells, amb aperol, maracuià, licor de préssec, Monin de fruits vermells i cava rosat– doncs per 320 euros tindreu habitació doble, esmorzar, ampolla de xampany, maduixes banyades en xocolata i la possibilitat de mandrejar/magrejar fins a les 16 h (això és molt d'amor).

Publicitat
  • Hotels
  • Eixample

I vegeu aquí una experiència assequible, exquisida i que us omplirà el cor de simple goig de viure. L'Hotel Palace té la seva fórmula de l'Afternoon Tea: per 36 euros, al seu majestuós saló us serviran una selecció de sandvitxos delirantment fins i bons, 'scones' artesanals amb mantega i melmelada i dolços elaborats pel prestigiós pastisser de l'hotel Miguel Costa, a més de cafè o te. Un berenar-sopar que val cada cèntim dels seus 36 euros, i que per Sant Valentí s'enriqueix els dies 11, 12 i 13 amb un dolç especial amb forma de cor, així com una copa de cava. L'experiència sensorial es completa amb la música de la pianista Marta Muñoz divendres i de Fer Tejero dissabte i diumenge, tots dos amb un repertori romàntic. I el majestuós Hall de l'hotel disposarà d'un menú tancat amb petit fours i ampolla de vi o cava, tant durant els dinars com durant els sopars dels dies, de l´11, 12, 13 i 14 de febrer a un preu de 60€.

  • Hotels
  • Hotels boutique
  • Ciutat Vella

Les parelles que no sentin res sopant a l'A Restaurant de l'hotel Neri haurien d'anar directes al jutjat a demanar els papers del divorci. Aquest emplaçament és dels més romàntics de Barcelona –la plaça és de postal, amb el plus històric de saber que va ser objecte de bombardejos i morts durant la Guerra Civil– i la cuina del chef Alain Guiard mereix una visita, siguin Sant Valentí, Sant Quintí o Año Mariano.

Del 10 al 20 de febrer a l'A Restaurant podreu gaudir d'un menú especial, que per 55 euros inclou cinc plats a compartir de l'espurnejant cuina de Guiard, més postres de Sant Valentí elaborats per un pastisser artesà del barri Gòtic. A més, els que vulguin celebrar l'amor allotjant-se a l'hotel ho podran fer a partir de 365 €, incloent-hi una nit, esmorzar i menú Sant Valentí (sense begudes) per a dues persones.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat