És una pizzeria i fan pizzes sense gluten. Sí, sabem que el gluten dona elasticitat a la massa però el Messié se’n surt igualment, i amb nota. Paradís per a celíacs, és dels pocs establiments de la ciutat on no cal patir per la contaminació creuada. La massa s’aconsegueix amb arròs, blat de moro i tapioca, amb un punt exacte de finor i crocant que recorda una base de quiche i que queda al nivell de la massa tradicional. Les receptes són també imaginatives, com la pizza de moniato amb ceba caramel·litzada i xampinyons, subtil i lleugera. El Messié competeix sense cap problema amb una pizzeria estàndard, i encara més si la carta va plena de receptes originals amb producte de temporada.
Què li passa a un celíac si es menja una pizza amb gluten? Doncs que ho passa fatal. L'intestí prim pateix danys i aquest malestar es pot traspassar a la resta del cos, provocant complicacions en l'àmbit sistèmic de tot l'organisme. Si ets intolerant al gluten, el dany es manifestarà 'només' en dolors a l'aparell digestiu. A tota aquesta gent va dirigit aquest recopilatori de pizzeries i pizzes sense gluten. On menjar una bona pizza sense gluten a Barcelona? Doncs en aquests sis restaurants, on també podran gaudir els que no tenen problemes amb el gluten. Però recordeu que la proteïna del gluten fa la seva funció: conté minerals, fibra i vitamines necessàries perquè el cos funcioni bé. I si voleu anar més enllà, aquí teniu una llista de botigues i restaurants sense gluten.
NO T'HO PERDIS: Les millors pizzes de Barcelona