1. Monster Sushi
    Foto: Monster Sushi Monster Sushi
  2. Monster Sushi
    Foto:Monster Sushi Monster Sushi
  • Restaurants | Japonesa
  • El Gòtic
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Monster Sushi - Time Out Market Barcelona

5 de 5 estrelles

Una visió en 360° de la cuina japonesa: sushi tradicional, rols californians i plats calents de taverna japonesa, com uns yakisoba immillorables.

Ricard Martín

Time Out diu

El sushi és la sublimació de la cuina crua, i al cor de Monster Sushi hi ha molts anys de formació al Japó, Califòrnia i Barcelona. Mitjançant la combinació d'ingredients japonesos i d'origen local, i depurades tècniques japoneses, Monster Sushi ofereix una explosió de sabors i textures en una extensa carta. Per començar, plats calents, on destaquen els yakisoba, dels millors que podreu demanar a la ciutat, que poden ser vegetarians, amb llagostins o pollastre o amb tendríssimes i suculentes tires de filet de vedella. I també un tataki de tonyina bluefin Balfegó, si voleu començar fort.   

Excel·leixen en sushi, esclar, tradicional i també poc ortodox. En aquest segon apartat, hi trobareu una selecció dels seus grans èxits de rolls 'uramakis', on deixen anar la creativitat i podreu tastar peces amb regust de Califòrnia o Perú, plens de matisos i amb tocs creatius. Per la banda de la tradició, sashimi i sushi de primera: destaquen els 'aburi', amb peces de niguiris flamejats per una banda, on el greix del peix fresc s'ajunta amb l'arròs que dona gust. I segueixen al peu de la lletra la seva filosofia: tots es fa a mà i des de zero, al moment i a la vista del client, amb ingredients frescos i d'alta qualitat. Des del tall del peix, a la barra, fins a filetejar les verdures, passant esclar, per les salses.   

CARTA DE MONSTER SUSHI 

Plats calents 

Gyozas de pollastre (5 u. pollastre i verdures)

Pollastre teriyaki (pollastre, salsa teriyaki, bolets xiitake, ceba tendre i arròs)

Spicy beef (filet de bou, cebetes, cacauets, xili i arròs)

Yakisoba (fideus, verdures, pollastre o llagostins o filet de bou) 

Tataki de tonyina (Tonyina vermella, sèsam i amaniment especial)

Sashimi 

Salmó 

Toro (ventresca de tonyina) 

Tonyina 

Orada 

Moriawase 

Top rolls

'Anticuchero' (llagostí en Tempura, alvocat i formatge crema, peix mantega, salsa 'anticuchera' i xips d'arrel de lotus). 

Redondo Beach (salmó i formatge crema) 

Bad Boy (filat de bou, bolets xiitake, alvocat, ceba caramel·litzada)

Nikkei (llagostí en tempura, Alvocat, tonyina, i salsa leche de tigre)

Venice (salmó, alvocat, llagostí, col, ous, cibulet i salsa picant)

Spicy tuna futomaki (tonyina, ceba tendra, salsa picant)

Tuna shut (tonyina, alvocat i formatge crema cobert de tonyina marinada)

King salmon (salmó, alvocat, formatge crema i ous de salmó)  

Top niguiri

Salmó 'aburi' 

Tonyina 'aburi' 

Ventresca de salmó 'aburi'

Peix mantega i tòfona 

Tonyina i foie 

Niguiri basics

Salmó 

Toro (ventresca de tonyina) 

Orada

Anguila

Tonyina 

Niguiri lovers (7 niguiris: 4 de salmó, 2 de tonyina vermella i 1 de gamba) 

Makis 

Salmó 

Tonyina

Negi Toro 

Alvocat 

Cogombre

Detalls

Adreça
Moll d'Espanya, 5, planta 2
Barcelona
08039
Transport
M: Drassanes i Barceloneta
Horaris
Cada día de 10 a 24 h
També t'agradarà
També t'agradarà