1. RiasKru, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market BarcelonaRiasKru, Time Out Market Barcelona
  2. RiasKru, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market BarcelonaRiasKru, Time Out Market Barcelona
  3. RiasKru, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market BarcelonaRiasKru, Time Out Market Barcelona
  4. RiasKru, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market BarcelonaRiasKru, Time Out Market Barcelona
  • Restaurants | Marisc
  • preu 3 de 4
  • El Gòtic
  • Crítica de Time Out

Ressenya

RiasKru - Time Out Market Barcelona

5 de 5 estrelles

Aquest és un restaurant mariner amb un concepte únic: una marisqueria d'alta volada amb personalitat de cuina freda d'autor i una altra de mariscada clàssica.

Time Out Market Selected
Ricard Martín

Time Out diu

RiasKru, una fusió de dos restaurants de marisc llegendaris, Rías de Galicia i Espai Kru, és al Time Out Market Barcelona per oferir el millor producte del mar. Pioner de la fusió culinària a Barcelona, ​​el xef Robert Gelonch practica una cuina elegant i creativa sota el lema "menys és més". Amb els millors ingredients de temporada que pot oferir el mar, el menú comptarà amb marisc cru i marinats basats en la cuina clàssica gallega, maridats amb elements d'inspiració japonesa. 

Aclamat com a un dels millors restaurants de marisc i peix de Barcelona, el RiasKru no podria estar en un lloc més indicat: en una plataforma damunt el port de la ciutat, amb vistes a la Torre del Rellotge i amb la llotja del peix de la Barceloneta a escassos minuts a peu. Per la part crua, Gelonch ofereix el que més aviat s'ha de qualificar d'una exhibició de cuina en fred: elaboracions crues marinades, fumades o escabetxades, on conflueixen el Perú i Japó des de la visió elegant del xef. I si sou tradicionalistes, doncs el millor marisc a la gallega de tota la vida: a la planxa, a l'allet o bullit.  

CARTA DE RIAS KRU 

Aperitius 

Olives amb mojo picón (150g)

Patates xips

Pa amb mantega

Gilda (1)

Anxova fumada amb pebre rostit i formatge manxec (4)

Seitons en vinagre (4 unitats)

Entrants 

Ostra Núm. 2 al natural

Ostra Núm. 2 amb 'ponzu' i ous de salmó

Croquetes de gambes (6)

Croquetes de calamar en la seva tinta (6) 

Empanada de bonítol

Pop a la gallega

Gambes a l'allet

Tàrtar de tonyina amb ajoblanco

Cebiche de peix llimona amb 'ají' groc a la brasa

Bullit 

Escamarlans (200 g)

Gamba blanca (200 g)

Gambeta vermella (150 g)

Llagostins (200 g)

Caragols de punxa (200 g)

Musclos (250 g)

Cloïsses (200 g)

Planxa

Cloïsses (200 g)

Gamba blanca (200 g)

Gambeta vermella (150 g)

Escamarlans (200 g)

Navalles (200 g)

'Zamburiña' (4 peces)

Musclos (250 g)

Mariscada

Graellada

Postres 

Gelats Sandro Dessi

Xurro de crema

Lingot de xocolata

Lioneses de nata amb xocolata

Detalls

Adreça
Moll d'Espanya, 5, planta 2
Barcelona
08039
Transport
M: Barceloneta i Drassanes
Horaris
Cada dia de 10 a 24 h
També t'agradarà
També t'agradarà