Time Out Restaurant boxes: 10 de les millors novetats
Maria Dias
Maria Dias

Time Out Box: 10 dels millors nous restaurants

Les Time Out Restaurant boxes ofereixen l'experiència foodie irresistible amb caixes que inclouen deu de les millors novetats gastronòmiques de Barcelona

Publicitat

Us farem una oferta única, impossible de rebutjar: ja tenim aquí la Time Out Restaurant Box! Capses amb què us beneficiareu de descomptes directes i reals en alguns dels millors restaurants de Barcelona presentant la targeta a cada establiment. Al següent Taula x 2 –que té l'autodefinitori nom de 10 dels Millors NOUS Restaurants– trobareu deu targetes de descompte, una per a cada establiment (tots curosament escollits pels nostres crítics). Presentant la targeta a cada establiment, pagareu la meitat del total del menjar d’un àpat a la carta per a dues persones, begudes a part. Gaudireu d’aquesta oferta sense restriccions d’horaris ni de dates durant un any: qualsevol dia de la setmana, al migdia i a la nit. I no teniu l’obligació d’informar de la promoció quan feu la reserva! Això és tan senzill com treure la targeta en el moment de pagar i estalviar-se la meitat del preu del menjar.

L'opció de les Time Out Restaurant box de les 10 millors NOUS restaurants ofereix experiències gastronòmiques a restaurants amb conceptes trencadors i innovadors. Entre els restaurants de les experiències innovadores trobareu el Tarantín, joves cuiners veneçolans que revisiten la cuina caribenya i Hawker 45, un agosserat local que fusiona cuiners de carrer del sud -est asiàtic i l'Amèrica llatina amb esperit d'alta cuina, entre d'altres novetats pels foodies més atrevits. 

NO T'HO PERDIS: I si encara en voleu més, descobriu l'altra versió de la Time Out Box, amb clàssics gastronòmiques, 10 dels millors restaurants de Barcelona.

Els 10 restaurants de la capsa

  • Caribenya
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

El lema del Tarantín és 'serious caribbean cuisine'. Ells són de Maracaibo, topònim amb ressò pirata, i porten repertori de cuina d’autor inspirada en les receptes del Carib: una carta curta i mutant que va de cara a barraca (antillana), amb sis tapes i set principals; excel·lents les boles de iuca farcides de 'jerk chicken', pollastre favorit de Bob Marley, delicat i fumat (l’au!).

  • Barcelona

La Katia Torán ho tenia clar: volia obrir un japonès sense fusions. Producte pur i de proximitat comprat cada matí a la Boqueria, al mercat del Ninot i a Sant Antoni. L’espai just –25 persones– per poder atendre cada comensal amb l’atenció que es mereix i el coneixement d’un xef nipó, Naotaka Takayama, capaç de controlar amb precisió la frescor i el tall de cada peix. La seva especialitat és l’'onsen tamago', un caldo fred amb ou ecològic cuinat a baixa temperatura, amb eriçó de mar, 'ikura' (ous de salmó), calamar i caviar, i també el 'nigiri' de 'wagyu' flamejat. I podeu triar el producte d'una peixateria!  

Publicitat
  • Cuina creativa
  • Dreta de l'Eixample

Un lloc particular, personal i intransferible: la Laila Bazham (filla de filipina i brasiler) practica una fusió de menjar de carrer del sud-est asiàtic i de l'Amèrica Llatina feta amb realisme, inspiració i coherència. Aquestes virtuts fan que no tingui por a redefinir plats icònics en nous formats, com una aparent bomba (i brutal!) de la Barceloneta on conflueixen tres països del sud-est asiàtic.

  • Italiana
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out

Aquest restaurant, enganxat al mercat de Sants, neix per l'amor i coneixement que té Carmen Ramírez de la gastronomia italiana. La molt reeixida intenció d'Amassame és presentar una versió de la gastronomia italiana amb tocs ibèrics, fent èmfasi en allò saludable sense cap minva en el sabor. Pizzes i pastes, excel·lents, són fetes a mà cada dia: per sentir-se com a Roma o Nàpols.

Publicitat

El Mazah ha nascut amb la vocació de ser el restaurant libanès de referència de Barcelona, i a fe de Déu que ho està aconseguint: disposen d'una graella de carbó per rostir el xauarma, i d'un forn libanès on es fa el pa de pita al moment. I sobretot d'una norantena llarga de plats amb què podreu tastar el babaganuix o l'hummus –en tenen cinc!– en la millor de les versions.

  • Mediterrània
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 3 de 4

El tàrtar, un plat molt generalitzat –i criticat molt en segons quins estaments gastronòmics–, revifa i es dignifica a La Tartarería: un restaurant on tota la carta està dedicada a aquesta recepta. La seva força és oferir un concepte propi en un local totalment diferent, amb una cuina oberta i una matèria primera de gran qualitat. Van molt més enllà del clàssic tàrtar de salmó i alvocat!

Publicitat
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 2 de 4

Contra el' montadito' de tot a cent, art i gastronomia. Aquest pioner del pintxo a Sant Cugat –van obrir-hi la primera barra de pintxos catalana, el 1992– no s’obsessiona a mantenir el pedigrí navarrès, sinó “a portar la barra a la taula”, diuen. Meravelles com el pintxo de foie gras a la planxa s'han de degustar amb calma. Són col·leccionistes d'art: hi menjareu entre tàpies i chillides!

  • Bars de tapes
  • Les Corts
  • preu 1 de 4

Amb un interiorisme exquisit i cert aire retroibèric –aquelles fotos de Julio Iglesias a l'Hola!–, el Bolero Bar dona l'enèsim cop de rosca a la tapa i el platet. La sorpresa arriba quan per un tiquet ajustadíssim menges una truita de patates brutal i sucosa, acabada de fer, una amanida de ventresca i tomàquet excel·lent, o l'estrella: un biquini melós a base de galta de vedella guisada, per perdre el sentit.

Publicitat
  • El Poblenou

El Bar Local –germà petit d’Els Pescadors– treballa amb la mateixa extraordinària matèria primera de proximitat que la casa mare. I encara que a la carta hi hagi alguna marca de l’esperit dels temps –ou cuit a baixa temperatura–, hi regna cuina que abans era a les cases, i ara només trobem en locals molt vells o molt nous: com una excel·lent orella de porc o tripa de bacallà amb mongetes.

  • Fusió
  • El Poblenou
  • preu 2 de 4

Aquesta casa de menjars –això és el que significa 'picantería' al Perú– ofereix una inspirada –i molt abundant– cuina de fusió on hi convergeix allò andí, el sud-est asiàtic i Catalunya. Encara que el terme fusió no fa justícia a receptes d'allò més naturals i coherents, com uns tacos de pollastre pibil. La cocteleria és d'alt nivell i preus ajustat, ideal per maridar amb la teca.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat