Time Out Market Barcelona
Time Out BarcelonaTime Out Market Barcelona
Time Out Barcelona

Preguntes freqüents del Time Out Market Barcelona 2024

Time Out Market Barcelona reuneix el millor per menjar i beure de la ciutat sota un mateix sostre al Port Vell

María José Gómez
Publicitat

Arriben bones notícies al Port Vell de Barcelona: ja ha obert Time Out Market Barcelona, que us porta el millor de l'escena gastronòmica de la ciutat sota un mateix sostre.

Hi ha moltíssima oferta de menjar i beure a Barcelona. Tenim un complet ventall de propostes que comencen als restaurants d'alta cuina i cocteleries que són referents a tot el món i es va desplegant fins als excel·lents llocs de tapes a preus populars: per això la nostra ciutat és un lloc deliciós per viure-hi (i també per visitar-lo).

I, ara el millor menjar de la ciutat està en un sol lloc: Time Out Market Barcelona.

Clàssics catalans, arrossos, cuina d'autor... L'espai gastronòmic, que també té una completa programació cultural adreçada al públic local, acull catorze cuines, un restaurant de servei complet i quatre bars (dos interiors i dos exteriors), tots comissariats per l'equip editorial de Time Out.

Aquí teniu tot el que necessiteu saber sobre el mercat.

Què és Time Out Market?

Alguna vegada has llegit una de les llistes de Time Out? ‘Els millors restaurants de Barcelona’, per exemple, o els ‘millors bars’?

Bé, el Time Out Market va néixer de les nostres llistes. Volíem donar vida a les nostres guies de restaurants i el resultat va ser un viatge culinari èpic tant per als locals com per als visitants.

El primer Time Out Market es va fer a Portugal; Time Out Market Lisbon, que es va obrir el 2014, i des de llavors s'ha convertit en un element fonamental a la ciutat.

Des de llavors, hem llançat mercats a  Nova York, Ciutat del CapBostonChicago, Dubai, Mont-real i Porto (al maig). I ara Barcelona també en té el seu.


Quins horaris fa Time Out Market Barcelona?

El mercat obre 364 dies a l'any, de 10 del matí a les 24 h. La cocteleria Paradiso està oberta fins a la 1 de la matinada.


On és?

Time Out Market Barcelona està al Port Vell, concretament a la terrassa-mirador del Maremàgnum, i s’hi pot accedir directament des del carrer a través d’unes escales mecàniques i d’un ascensor.

L’espai és enorme, de 5.250 metres quadrats, i compta amb dues terrasses, amb vistes al mar, al port i a la ciutat. A més dels restaurants i els bars, també hi ha un espai per a esdeveniments i actuacions en directe i un estudi de pòdcasts.

Què hi ha al mercat?

El mercat ofereix 14 cuines, un restaurant de servei complet i quatre bars, dos interiors i dos exteriors. Totes les cuines són seleccionades curosament per l'equip editorial de Time Out Barcelona; totes apareixen a les nostres llistes i totes han rebut una qualificació de quatre estrelles o més pels nostres crítics.

Hi ha de tot, des dels clàssics del 'food street' fins a plats amb estrelles Michelin, tot a càrrec de xefs i restaurants locals.

Com és l'experiència?

Hi ha àmplies taules comunals, per facilitar el tast de les 14 cuines en un mateix àpat, servits amb vaixella i coberts. També hi ha un restaurant que té taules i servei propis.

Quins cuiners i restaurants hi són?

Aquestes són els xefs i locals que hem anunciat fins ara

Fran López
XertaFran López

Fran López: Amb només 25 anys, Fran López, nascut a l'Aldea (Tarragona) i format a Barcelona i París sota la tutela d'Alain Ducasse, es va convertir en el quart xef més jove del món a rebre una estrella Michelin el 2009, per Villa Retiro al poble de Xerta (Tarragona). El 2006, el xef va obrir amb el seu germà Joaquim el restaurant Xerta a Barcelona, on va obtenir la seva segona estrella Michelin el 2016. A Xerta ofereix una interessantíssima barreja de cuina de mercat tradicional i creativa que redefineix els sabors locals de les Terres de l'Ebre, per oferir una experiència culinària única, l'essència de la qual també serà present a Time Out Market Barcelona.

Baló
Foto: Time Out BarcelonaBaló



Lena Maria Grané i Ricky Smith: Dirigit pels xefs i propietaris Lena Maria Grané i Ricky Smith, BaLó –nom que combina les primeres lletres de les ciutats natals: Barcelona i Londres– ofereix cuina mediterrània i moderna amb tocs atlàntics. Fan ús d'una creativitat tranquil·la, sense estridències, amb tècniques d'avantguarda i ingredients frescos i de temporada per crear plats emocionants, plens de sabors únics que també es podran gaudir a Time Out Market Barcelona.

Chef Jordi Artal
Ivan Raga Photographer

Jordi Artal: Artal serveix plats amb productes de proximitat i de temporada, inspirats en les tradicions i els sabors del territori. El poder evocador del seu estil de cuina és tan gran que d'un mos et transporta al mar o a la muntanya. La seva trajectòria professional és tan singular com la seva cuina: va passar de ser director d’una empresa d'alta tecnologia a Silicon Valley –on convidava els seus amics a sopars gastronòmics a casa seva– a ser un xef i empresari autodidacte. Cinc Sentits es va inaugurar el 2004, va guanyar la primera estrella Michelin només quatre anys després, i el 2020 va arribar la segona.

Darvaza
Darvaza RestaurantDarvaza

Darvaza: És un restaurant especialitzat en el món de la brasa, molt valorat a Barcelona. Els seus productes d’alta qualitat es poden gaudir amb diferents menes de coccions, sempre amb un toc de brasa en algun dels seus processos: graella, fumats i flamejats. Sense límits, i sempre amb la brasa com a denominador comú, engloba propostes gastronòmiques d’arreu del món.

Can Ros Barceloneta
Can RosCan Ros Barceloneta

Can Ros Barceloneta: Dirigit per la mateixa família durant més d'un segle, Can Ros ofereix tradició amb un toc creatiu i amb una relació qualitat-preu digna de menció. Es tracta d’una d’aquelles joies locals que gaudeixen de l’afecte i el respecte dels barcelonins. A banda de cuinar plats clàssics d'arròs, el xef Jordi Ballester crea noves receptes estacionals i saboroses elaborades amb marisc comprat diàriament a la llotja de peix de la Barceloneta, a pocs metres del Market, i que poden competir amb les paelles més icòniques de la ciutat.

Casa Amàlia
Casa AmàliaCasa Amàlia

Casa Amàlia: A més de les catorze cuines, Time Out Market Barcelona oferirà un restaurant de servei complet, amb taules, cadires i servei propi, del qual s'encarregarà Casa Amàlia, un dels locals més emblemàtics de la ciutat, des del 1950. A Casa Amàlia treballen només amb els productes locals i de temporada més frescos, per crear una cuina catalana tradicional i de mercat on també tenen cabuda tècniques gastronòmiques innovadores.

Colmado Múrria at Time Out Market Barcelona
Photograph: Time Out Market Barcelona

Colmado Múrria: Des que va obrir el 1898, aquesta joia modernista s'ha especialitzat a vendre productes 'delicatessen' gastronòmics tant locals com internacionals (no oblidem que el primer xampany i salmó fumat que es van vendre a Barcelona van sortir del seu taulell). I ara, al Time Out Market, oferiran els millors embotits catalans ibèrics, el 'foie' més fi, una selecció extensa de vins, caves i xampany prèmium, les conserves més delicades i també una acurada selecció de formatges.

Monster Sushi
Foto: Monster SushiMonster Sushi

Monster Sushi: El sushi és la sublimació de la cuina crua, i al cor de Monster Sushi hi ha molts anys de formació al Japó, Califòrnia i Barcelona. Mitjançant la combinació d'ingredients japonesos i d'origen local, tots de màxima qualitat, i depurades tècniques japoneses, Monster Sushi ofereix una explosió de sabors i textures que aviat també es trobaran al Time Out Market Barcelona. Però Monster Sushi no només té un ídem sensacional, també ofereix una àmplia gamma de plats calents asiàtics.

Casa Guinart
Foto: Casa GuinartCasa Guinart

Casa Guinart: Inaugurat l'any 1899 com a botiga de queviures i ultramarins, Casa Guinart es va reinventar com a restaurant i ara és un dels punts de referència de la cuina catalana a la ciutat. Ubicat entre la Rambla i el Mercat de la Boqueria, aquest establiment és molt popular entre els venedors i els clients del mercat. David Moya, net dels Guinart fundadors i el xef Òscar Manresa, portaran al Market el seu millor producte i la seva visió particular de la cuina clàssica catalana, com el fricandó o les mandonguilles amb sípia.

Bar Nuri
Foto: Bar NuriBar Nuri

Bar Nuri: La Nuri i el seu marit Jordi van obrir el Bar Núria al barri del Poblenou el 1962. El seu llegat culinari perdura a Bar Nuri que, sis dècades i tres generacions més tard, va reobrir el 2022 amb l’objectiu de celebrar la cuina tradicional i honesta que practicaven els seus avis. Molt apreciat pels veïns del barri, Bar Nuri portarà al Time Out Market les seves tapes clàssiques elaborades amb ingredients de temporada.

La Balmesina
La BalmesinaLa Balmesina

La Balmesina: Aquest establiment, que ocupa el número 9 de millor pizzeria d'Europa a la llista de TOP 50 Pizza, és famosa per la seva pizza gurmet lleugera i cruixent, feta amb una base de massa mare i que incorpora la panificació artesana d'avantguarda al fet pizzer. Les receptes i tècniques de cocció van convertir-la en un local de culte, on utilitzen farines ecològiques i una massa que fermenta en fred fins a 72 hores. 

La Real Hamburguesería
Foto: La Real HamburgueseríaLa Real Hamburguesería

La Real Hamburguesería: Partint d'uns principis de qualitat i bon producte, el xef Eduardo Egui i el seu soci Arturo López han consolidat unes hamburgueses que destaquen per la seva presentació, però sobretot pel seu sabor i per reivindicar receptes clàssiques en un mercat saturat de tendències fugaces. Marquen la diferència elaborant-ho tot a la cuina i des de zero. Des del guacamole fins al quètxup, passant per les patates fregides, tot suma per aconseguir unes hamburgueses excepcionals.

RiasKru
Foto: RiasKruRiasKru

RiasKru: RiasKru, fusió de la marisqueria clàssica Rías de Galicia i el restaurant mariner d'avantguarda Espai Kru, portarà el millor del mar al Market. Pioner de la fusió culinària a Barcelona, el xef Robert Gelonch practica una cuina elegant i creativa sota el lema “menys és més”. Amb els millors ingredients de temporada que pot oferir el mar, la carta comptarà amb mariscs crus i marinats basats en la cuina clàssica gallega, maridats amb elements d'inspiració japonesa. Tindrem un dels millors restaurants de peix al bell mig del port, al costat de la llotja de pescadors.  

Bubó
Foto: MeGusta StudioBubó

Bubó: Des que va obrir el 2005, Bubó ha sigut punta de llança de la xocolateria i la pastisseria moderna a Barcelona. Fan servir matèria primera ecològica i de proximitat, i tot el cacau de les seves creacions prové de cultiu sostenible. Excel·leixen en tots els vessants: xocolata, brioixeria i pastissos. Tant en fons com en forma: els seus creatius i agosarats 'packagings' són una clau de volta que uneixen sabor, fet lúdic i redefineixen el dolç de diada. La qualitat i aquesta forma de treballar els ha portat a exportar els seus productes als cinc continents i a signar franquícies al Japó, Corea del Sud i Singapur. 

La cocteleria Paradiso, una de les millors del món, serà al Time Out Market
Foto: ParadisoLa cocteleria Paradiso, una de les millors del món, serà al Time Out Market

Paradiso:El 2015, el bàrman Giacomo Giannotti i Grup Confiteria van obrir conjuntament la seva cocteleria a l'estil speak-easy: Paradiso. No només va ser capaç de generar un gran interès del públic, sinó que també s'ha guanyat innombrables reconeixements, com la seva inclusió constant a la prestigiosa llista de The World's 50 Best Bars des del 2018, de la qual va ocupar el primer lloc del rànquing el 2022. A més, Paradiso és conegut per capitanejar la revolució verda a bars, gràcies a una cocteleria sense residus i sense plàstics. 

Café de Indias
Foto: David MuncharazCafé de Indias

Café de Indias: Els orígens de Café de Indias són a Cafès Garriga, fundat com a un petit establiment al nucli antic de Barcelona, ​​on la gent es va reunir durant dècades per gaudir de tot allò que envolta una bona tassa de cafè. La fórmula artesanal del torrat, establerta el 1850, encara es fa servir avui per elaborar una exquisida selecció de cafè natural, obtingut de Jamaica i Colòmbia, allà on es cultiven alguns dels millors grans de cafè del món. El resultat és una combinació única de sabor, cos i aroma a cada tassa.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat