El món de la cocteleria té dos grans moments, a Barcelona. A principis de segle XX, quan va tornar Miguel Boadas de Cuba, i quan Paradiso va obrir, el 2015. La feina del 'bartender' Giacomo Giannotti i el Grup Confiteria va encendre la metxa d'una revolució que ha fet de Barcelona capital mundial coctelera. Posem en valor que un dels millors bars del món tingui seu al Time Out Market Barcelona: això significa que abans o després de fer un àpat de primera, podreu gaudir de tragos que han redefinit la manera d'entendre el còctel modern.
Situat al costat de mestral del Market, seiem en un espai a l'aire lliure de més de 700 m2, amb tendals que aixopluguen del sol, però permeten apreciar a la perfecció unes vistes extraordinàries, que no són les més altes de la ciutat, però sí potser les més panoràmiques. Hi trobareu els còctels de creació pròpia que els han donat fama mundial, una selecció de tragos refrescants per a la terrassa, i també podreu demanar els clàssics universals de la cocteleria amb la seva mà mestra.