On va un barceloní quan vol un bon arròs? A Can Ros. Aquesta taverna marinera porta més de cent anys dedicada a fer tapes, a clavar el punt de cocció d'un bon arròs i a portar-lo a taula a un preu molt amistós (sobretot si tenim en compte com s'han disparat els preus dels arrossos bons a la vora del mar).
Can Ros Barceloneta, al Time Out Market, a més ofereix tres valors afegits molt, molt interessants. Per una banda, és un dels pocs llocs de Barcelona on poder gaudir d'un arròs individual servit en cassola. Per l'altra, és el primer i únic restaurant de paella i arròs mediterrani que hi ha al món en un Time Out Market. I tercer avantatge: tindreu a taula un arròs suculent, amb el punt del gra clavat amb una precisió mil·limètrica i en tot just deu minuts, entre seure i demanar. Per arribar a aquest punt d'eficàcia, han repensat i refinat la carta fins a deixar només quatre arrossos: paella marinera, arròs de muntanya, arròs negre amb sípia i arròs de verdures escalivades. Menys és més.