Us encanta ser els amfitrions més frapants de les tradicions, però ja en teniu prou amb el dia de Nadal? Estalvieu-vos la feinada per Sant Esteve i veniu al Time Out Market, que us farem sentir com a casa vostra! El 26 de desembre podreu calçar-vos uns canelons tel·lúrics per dinar i per sopar a preus d'enderroc: 12 euros amb beguda inclosa (copa de vi, cava o refresc)! Alguns d'ells podríem dir que tenen segell Michelin, ja que part dels restaurants que hi participen han estat premiats per la guia vermella. Deixeu que Can Ros, Fran López, Jordi Artal, Darvaza, RiasKru, Lena Maria y Ricky Smith i Casa Guinart siguin els vostres hostes i cuiners aquest Sant Esteve.
El Darvaza prepararà un caneló ben original: de cua de bou amb parmentier de tupinambur. El Riaskru, per la seva banda, sorprendrà amb un caneló de cabrot amb crema de marisc: un binomi intens que contrasta mar i terra. Fran López porta el seu famós caneló de pollastre rostit amb beixamel trufada, un clàssic que sempre triomfa. El xef Jordi Artal ens ofereix un caneló trepidant de galta, foie i pollastre, inspirat en la recepta de la seva àvia. Can Ros proposa el caneló de rostit de Nadal: un plat de culte que ha de ser present tant sí com no. El Bar Nuri opina igual amb una altra versió tradicional, així com la Casa Guinart, aportant-hi el seu toc original. La parella de xefs Lena Maria Grané i Ricky Smith es tiren a la piscina amb un caneló d’ànec, que fusiona influències del Mediterrani i l’Atlàntic. El 26 de desembre, ja sabeu: deixeu-vos santificar per aquests canelons beneïts per grans xefs!