El terme 'cuina de mercat' adquireix un significat nou a Casa Amàlia. Aquí, cada ingredient s'identifica a la carta amb la parada d’origen al mercat de la Concepció, un fet que eleva l’experiència gastronòmica a una nova dimensió. No es tracta només de saber d’on ve el producte, sinó de treballar amb la millor matèria primera de temporada, plena de personalitat i autenticitat.
Com a únic restaurant de servei complet al Time Out Market, Casa Amàlia porta l’essència del mercat de la Concepció al cor de la ciutat. La seva proposta es divideix en dos grans eixos: tradició, una cuina catalana d'arrel que destaca per la cura extrema en la selecció i cocció de cada ingredient, i transformació, on reinventen plats coneguts sense desvirtuar-ne l'essència, mantenint una atenció meticulosa en la tria de cada producte. El resultat és una experiència de suculència extrema, hedonisme desfermat i molta elaboració. I la cirereta del pastís és una terrassa amb una vista extraordinària sobre el moll de la Barceloneta.