Inaugurat l'any 1899, Casa Guinart es va reinventar fa uns anys i ara és un dels punts de referència de la cuina catalana a la ciutat. Entre la Rambla i el mercat de la Boqueria, aquest establiment és molt popular entre els venedors, així com entre els locals i visitants. David Moya i el xef Òscar Manresa, gran coneixedor de la Boqueria, porten al Time Out Market el seu millor producte i la seva visió particular de la cuina catalana.
I en aquest cas, Manresa ha anat a buscar els èxits més populars i saborosos de la nostra tradició. Amb la base del monumental receptari Corpus culinari de la cuina catalana, Manresa aplica el seu toc hedonista al producte selecte del mercat principal de Barcelona, amb uns petits girs de guió i unes presentacions que fan que t'hi abraonis. "La Boqueria és el frigorífic més gran de Barcelona, i fem allò que arriba al mercat", explica. Amb ingredients d'estricta temporada i la seva mà juganera, aquí hi podeu menjar, cada dia de l'any, clàssics com un bon fricandó de vedella amb bolets o un bacallà confitat amb all cremat.