Dir que el Colmado Múrria és un comerç icònic és fer curt. Des que va obrir el 1898, aquesta joia modernista s'ha especialitzat a vendre els millors productes delicatessen gastronòmics, tant locals com internacionals (no oblidem que el primer xampany i salmó fumat que es van comercialitzar a Barcelona van sortir del seu taulell).
I al Time Out Market ofereixen els millors embotits catalans ibèrics, el foie més fi, una selecció extensa de vins, caves i xampany prèmium, les conserves més delicades i també una acurada selecció de formatges. Tot per degustar al Market o per emportar-se, sota l'atenta mirada i supervisió d'en Joan Múrria, mestre de mestres de la importació i venda de productes gurmet a Barcelona. Recordeu que obren 364 dies l'any i tanquen a les dotze de la nit: això és un salvavides per si heu d'organitzar un sopar fred al darrer moment. Deixeu-vos aconsellar: us recomanaran les millors combinacions de producte per muntar-vos un vermut, dinar, tardeo o sopar d'alta volada.