Aquest restaurant de brases del món, on cada plat té un toc de foc –sigui amb brasa, fum o flamejat– ha posat tota la carn a la graella, si em permeteu l'acudit obvi: hi ha un expositor de carns en maduració i es pot apreciar la feina d'un forn i dues graelles en marxa, tots alimentats amb carbó i encenalls de fusta, que en matisen l'aroma. El forn de llenya ret homenatge al volcà homònim, però és molt més regular: 400 graus constants.
L'oferta principal són varietats de carn a talls de boví d'arreu del globus, des de nacionals fins a Angus i Wagyu, amb diferents nivells d'infiltració i la tècnica de cocció que requereixi la seva procedència. Podeu demanar només 100 grams de saborosa i assequible entraña, o posar-vos les botes amb un quilo de lomo alto argentí compartit. Tot filetejat i al pes. Però també hi ha una bona part de la carta per menjar amb les mans amb proteïna d'alta gamma: brioixos a la brasa amb costella de Black Angus amb coleslaw, per exemple.
Les postres no renuncien a la intensitat: el pastís de formatge està fet amb el gadità Payoyo, intensa coça de sabor contra el pusil·lànime formatge de crema habitual.