En un món on l'hamburguesa es mou a cops de moda, d''influencers' i de concursos on competeixen barbaritats càrnies de quatre pams, La Real és un oasi de sentit comú. El que fan l'Eduardo Egui i l'Arturo López aquí és oferir la millor hamburguesa possible, partint de la base de la cheeseburger.
La carta de La Real està formada per elegants variacions gurmet de l'equació infal·lible i simple de carn, formatge, quètxup i cogombres. I Egui aconsegueix hamburgueses que destaquen per la seva presentació, però sobretot pel seu sabor, i que reivindiquen el que és elegant i senzill en un mercat saturat de tendències fugaces. Tot fet des de zero –des del quètxup fins a l'envinagrat dels cogombres, passant per la maionesa de kimtxi.
"És la suma de la qualitat dels ingredients, no pas la seva acumulació, allò que fa que una hamburguesa sigui bona", opina Egui. La carn és un punt i a part: amb el percentatge de greix just, us la poden ajustar en quatre punts de cocció diferents. I si sou molt animals, doncs podeu demanar la clàssica en versió triple!