El sushi és la sublimació de la cuina crua, i al cor del Monster Sushi hi ha molts anys de formació al Japó, Califòrnia i Barcelona. Mitjançant la combinació d'ingredients japonesos i d'origen local, i depurades tècniques japoneses, el Monster Sushi ofereix una explosió de sabors i textures en una extensa carta. Excel·leixen en el sushi, esclar, tradicional i també poc ortodox.
En aquest segon apartat, hi trobareu una selecció dels seus grans èxits d’uramakis, on deixen anar la creativitat i hi podreu tastar peces amb regust de Califòrnia o el Perú, plenes de matisos i amb tocs creatius. Per la banda de la tradició, sashimi i sushi de primera: hi destaquen els aburi, amb peces de niguiris flamejats. I segueixen al peu de la lletra la seva filosofia: tot es fa a mà i des de zero, al moment i a la vista del client, amb ingredients frescos i d'alta qualitat. Des de tallar el peix, a la barra, fins a filetejar les verdures, passant, esclar, per totes les salses.