Qui tingui una certa edat segurament recordarà la històrica marisqueria dels germans Iglesias, Rías de Galícia; cambrers enjaquetats, peixeres amb crustacis, taules parades amb elegància clàssica i producte excels. Oberta el 1986, anys després va mutar en dos locals dedicats al millor producte de temporada del mar: el Rías, d’ortodòxia gallega, i l’EspaiKru, inspirat en les tècniques culinàries asiàtiques més nues. Superada la pandèmia, va arribar la seva darrera transformació; es van unir els dos restaurants en un de sol, el RiasKru, per oferir una carta doble amb el millor del mar gallec i les tècniques japoneses més depurades.
Al Time Out Market mantenen aquesta singular dualitat galaiconipona, que és la marca de la casa, i ofereixen peix i marisc cru, marinat, escabetxat, fumat, bullit i passat per la planxa. En poques paraules, minimalisme culinari per exaltar l'excel·lència del gènere marí més top. També hi trobareu plats més elaborats i clàssics de la cuina marinera, com unes gambes a l'allet, el pop a la gallega i uns espaguetis amb marisc superbs.