Els sopars Michelin s’allarguen fins a l’últim mes (i mos) de l’any! Reuniu-vos amb els vostres en aquesta època nadalenca per gaudir de plats extrets de la guia vermella tots els divendres de desembre, de 20 h a 23 h. Podreu degustar una selecció de quatre plats amb Estrella Michelin a un mòdic preum de 35 € (postres i beguda inclosos). Els creadors de les receptes són els reconeguts i premiats xefs Fran López, Jordi Artal, Lena Maria Grané i Ricky Smith. López, xef català amb dues estrelles Michelin, practica la cuina mediterrània d’autor. Artal és un mestre de la cuina contemporània i posa els ingredients catalans al centre. La pastissera Grané elabora postres innovadors que saben a glòria, i Smith ha viatjat per les cuines del món per bolcar tota aquesta saviesa en cadascuna de les seves creacions.
No cal fer reserva. Presenteu-vos al Market més deliciós de Barcelona a partir de les 20 h els divendres 6, 13, 20 i 27 de desembre i demaneu a la barra. Després, podreu seure en qualsevol de les 1.000 taules amb què està equipat el Market, esperar que us avisin i recollir els plats. Mentre gaudiu d’aquesta explosió de sabors, l’experiència es completarà amb les diferents activitats gratuïtes programades al Market i l’ambient festiu de fons.