Port cable car Barcelona
Photograph: Shutterstock
Photograph: Shutterstock

5 coses per fer avui a Barcelona

Aprofita el temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast

Publicitat

Què fer avui a Barcelona? Les coses per fer a Barcelona no descansen ni un dia. Cada setmana, trobareu centenars d'activitats increïbles per tots els racons de la ciutat, per no parlar dels plans a Barcelona que hi ha els caps de setmana. Cinema alternatiu, l'exposició imperdible, l'obra de teatre de la qual tothom parla, mercats, activitats familiars... Us oferim tota la informació per gaudir de Barcelona i de la seva enorme activitat cultural, avui i cada dia. No cal moderació, la podeu gaudir a l'engròs. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Time Out Market Barcelona
  • Què fer
  • El Gòtic

Time Out Market és un concepte únic que té l'objectiu de celebrar els sabors més autèntics i reunir el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre. El trobareu a la terrassa-mirador del Maremàgnum, en un espai de 5.250 metres quadrats que acull una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars: dos d'ells a l'aire lliure, amb vistes espectaculars al mar i la ciutat. Cal esmentar que un dels bars és a càrrec de Paradiso, una de les millors cocteleries del món. A més d'aquesta impressionant conjunció de grans cuiners i plats deliciosos, al centre del mercat hi ha un escenari amb una visió de 360º, que ofereix una programació de cultura i espectacles a càrrec de la redacció de Time Out Barcelona. I una altra bona notícia: està obert 364 dies l'any, de 10 del matí a les 12 de la matinada (fins a la 1 en el cas del Paradiso).

Què fer avui a Barcelona

  • Què fer
  • Sant Gervasi - La Bonanova

El CosmoCaixa ofereix una programació especial de Setmana Santa, del 12 al 21 d’abril, amb activitats científiques per a tota la família. La temàtica principal gira entorn de l’espai, amb propostes com l’escape room Rescat a la Lluna, on cal recuperar mostres biològiques d’una missió espacial, o el taller Qui vol ser astronauta?, creat amb l’Agència Espacial Europea, que proposa proves per descobrir talents com els que busca l’ESA. També hi ha l’Acadèmia d’astronautes, amb activitats sobre l’entrenament i la vida a l’espai.

L’exposició Extraterrestres. Hi ha vida fora de la Terra? i el seu espai interactiu permeten aprofundir en la recerca de vida extraterrestre. Al Planetari, es projectaran El cel d’avui, Forats negres, Caçadors de planetes, entre d’altres. Els més petits podran gaudir del Planetari Bombolla, Escultures equilibristes, Creactivity i Clik. Altres propostes i tallers inclouen Bioconnexions, Lab Math i Micràrium en obert. També es faran visites comentades a l’exposició i activitats com Petits exploradors espacials, per aprendre ciència tot jugant. Us hi apunteu? 

  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample
  • Crítica de Time Out

El que fa Cristina Clemente a Dones de ràdio és extremament complicat, a l'abast de molt pocs autors: una comèdia a partir d'una situació tràgica sense deixar-se pel camí ni una engruna de sensibilitat. Sap que no pot fotre-se'n, del càncer de mama, ni del drama que travessen milions de dones. Però pot crear una situació, uns mecanismes, que provoquin aquesta cosa tan estranya que és riure, o almenys esbossar un somriure, mentre plores.

I tot això és possible perquè disposa d'un director que es pren molt seriosament això del teatre i que sap ensumar els èxits, que sap subratllar frases i fer moure les peces com un escaquista, fins i tot qui té la idea de col·locar un pedrot gegant al mig de l'escena, sobre el qual giraran les seves criatures. Sergi Belbel, mestre de Clemente, ha assumit el text com si es tractés de Yasmina Reza o de Neil Simon, com si fos un clàssic contemporani, cosa que no tinc cap dubte que Dones de ràdio acabarà sent: amb la tirada que té l'autora a Europa i Amèrica Llatina, ja es deuen estar barallant per adaptar-la.

Publicitat
  • Què fer
  • El Raval
  • Crítica de Time Out

L'analogia entre el Mort d'un viatjant d'Arthur Miller i aquest Mort d'un comediant de Guillem Clua és clara. N'hi ha prou de fer un cop d'ull al títol. Però, més enllà d'això i de l'ús que fa el dramaturg barceloní del clàssic del nord-americà, poc tenen a veure, encara que Clua hagi posat en Llorenç Cardona (Jordi Bosch) un grapat de personatges masculins cèlebres, Willy Loman inclòs, pels quals va transitant al llarg de l'obra. Si al principi és un Agamèmnon tirànic, ara es converteix en un Lear esmaperdut, ara en un Enric IV boig, per acabar en la pell d'un Pròsper que vol tornar a casa.

Tot comença amb un cuidador, l'Adri (Francesc Marginet), que és contractat per la neboda d'en Llorenç, la Miranda (Laura Conejero), per vigilar de prop el seu oncle. No sembla tasca fàcil. El malalt és un home gran, senil, que va ser un gran actor. Gairebé l'única condició que Miranda (cop d'ull a La tempesta) posa al cuidador és que no parli mai de Mort d'un viatjant. Passa que l'Adri no ha trepitjat mai una platea, cosa que esperona la vella glòria a l'hora d'injectar-li el verí del teatre, que diria Rodolf Sirera.

  • Què fer
  • El Gòtic

Tenir vacances no és l'únic que ens fa la boca aigua de la Setmana Santa, també ho és celebrar-ho amb els nostres reunint-nos a la vora d'una taula ben parada. Al Time Out Market no cal que us mengeu el rellotge amb ànsies fins al dia de la Mona: podeu gaudir d'un festí cada dia del 13 al 21 d'abril al restaurant del xef Fran López, que compta amb una estrella Michelin sota la màniga.

La proposta és un menú elegant vestit amb camisa, pantaló i el seu complement: el primer són nyoquis de coliflor amb pesto de festucs; el segon és un bacallà al pil-pil amb parmentier de patata o samfaina; tot per 25 euros, amb beguda inclosa, i no cal que reserveu.

Aquestes suggerències són retalls de la seva línia gastronòmica, que pesca del Delta i de les tradicions per abocar-les sobre un marc més contemporani. En aquesta ocasió, tastareu el seu estil aplicat sobre crucíferes, tubercles i producte de mar. Per llepar-se els dits i el nas (si és que hi arribéssiu)!

Desprès, tocarà fer-se amb les postres a qualsevol dels refugis gastronòmics del market i gaudir de tota la programació gratuïta de Setmana Santa. A què espereu?

Publicitat
  • Música

La quarta edició del festival Mostra consolidarà el seu model de petit format i aposta musical singular amb quatre jornades consecutives a Barcelona. Del 17 al 20 d’abril, el certamen dividirà la seva activitat entre la Fabra i Coats, on tindran lloc les dues primeres jornades, i el Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron, que acollirà els dos últims dies. El programa inclourà 29 actuacions de 35 artistes nacionals i internacionals i més de 50 hores de música. Entre els noms destacats hi ha Robert Henke, Carmen Villain, Lotus Eater, Cio D’Or, Reeko, Lynne o Peter Van Hoesen.

El festival manté el seu compromís amb l’escena local, la sostenibilitat i la perspectiva de gènere, tant en la programació artística com en l’organització general de l’esdeveniment. A més de la proposta musical, Mostra 2025 oferirà xerrades, tallers i activitats paral·leles dins el cicle Mostra’m, així com una fira de col·lectius i segells independents. El certamen també aplicarà protocols propis i institucionals per garantir un espai segur i inclusiu per a totes les persones assistents.

Altres plans a Barcelona

  • Art
  • Sarrià - Sant Gervasi

Busqueu un regal per a Sant Jordi que arribi al cor? Feu esperar una mica els vostres éssers estimats i convideu-los el dia 24 d’abril a la inauguració de Dins de la mirada al vestíbul de l’hotel Torre Melina Gran Meliá: una mostra d’arquitectura efímera que ret homenatge a la pintura del gran Rembrandt, fruit de la col·laboració entre el Gran Meliá i el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza. Estarà disponible fins al 4 de maig i també s'acompanyarà de tapes gastronòmiques.

La instal·lació interactiva en honor al pintor del segle XVII ha estat dissenyada per alumnes de l’IED de Madrid i consisteix en una cúpula efímera amb llums, ombres, miralls i fotografies que submergeix el visitant en una experiència barroca contemporània.

Assaboriu les obres de Rembrandt

La gastronomia és un art. I si l’art es convertís en plat? El restaurant L’Amaranta del Torre Melina captura l’essència de les obres de Rembrandt i la transforma en dues tapes. El bou escorxat està fet a base de carn rossa gallega, bolets, salsa holandesa i una esfera de pa negre, acompanyada d’un Whiskey Sour picant. En canvi, Llums i ombres és un dolç: una mousse de stroopwaffle amb gelat de caramel salat, servida amb xampany.

Conferència gratuïta

El dimecres 30 d’abril a les 18.30 h se celebrarà una ponència oberta al públic, impartida per l’historiador Damià Amorós i Albareda. A més, en acabar, podreu tastar les tapes de franc. Us apunteu a aquesta celebració de l’art i la gastronomia?

Contingut patrocinat
  • Què fer

Ompliu-vos de l'energia de la rosa de Sant Jordi bevent-vos la Rosa de Moritz. La mítica marca de cerveses encapsula la flor en el beuratge perquè pugueu gaudir-la des de ja, meitats d'abril, fins al 23 d'abril

Si voleu tastar-la, només cal que us apropeu a la Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz, Bar Velódromo i Moritz Store, o comprar-la online a la seva botiga oficial. A més, per a l'ocasió i només el dia de la diada, l'entrada de Casa Moritz s'ha vestit de Sant Jordi amb un gran capçal amb forma d'ema omplert de roses ben vermelles, perquè la tradició i el romanticisme es respiri a tothora!

Gust sorprenent

La Rosa de Moritz és una cervesa artesanal, viva i no pasteuritzada, amb un color rogenc captivador i una escuma blanca, generosa i esponjosa. Té una aroma floral molt marcada i en boca hi destaca un toc dolç que la fa especialment agradable. Aquesta creació és obra de l’Albert i el Germán, mestres cervesers de Moritz, que l’han elaborada infusionant pètals de rosa vermella comprats a la mateixa Rambla de Barcelona. Aquesta flor, juntament amb llúpol de Saaz, li dona aquest perfum únic i inconfusible.

Només cal fer-ne un glop per deixar-se endur per les seves notes florals clares i duradores. 
Així que ja sabeu, aquest Sant Jordi, feu-vos amb el vostre llibre, la vostra rosa i assaboriu la nova Rosa de Moritz!

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Música
  • Sants - Montjuïc

Eros Ramazzotti torna als escenaris amb la seva gira Una Historia Importante, que farà parada al Palau Sant Jordi de Barcelona el 2 de maig de 2026. Una nova experiència en directe de l’artista italià, que sempre ha estat molt ben rebut a la capital catalana.

Una Historia Importante, nom d’una de les seves cançons més emblemàtiques, dona nom a una gira que referma el lligam estret entre Eros i els seus seguidors, una connexió genuïna i perdurable que transcendeix el temps, les fronteres i les generacions.

Una trajectòria construïda a base de música i sentiments que continua desenvolupant-se amb la mateixa intensitat de sempre, avalada per més de 80 milions d’àlbums venuts i més de 9.300 milions de reproduccions a nivell mundial.

Les entrades es posen a la venda el dijous 17 d’abril a les 10 h.

Contingut patrocinat
  • Què fer

El 23 d’abril, Sant Jordi tornarà a omplir els carrers de Barcelona de llibres, roses i gent amb ganes de celebrar. Però si voleu fer una aturada diferent, sorprenent i plena de bellesa, teniu una cita a Rambla Catalunya amb Omotesandō Plants, que presenta una instal·lació efímera que és molt més que una parada de roses: és un univers sencer.

Des de les 9 i fins a les 20 h, us hi trobareu un jardí efímer inspirat en les fires populars, ple de detalls, escenes i espais pensats per fer-vos connectar amb l’esperit més lúdic i emocional de la Diada. Un photocall floral espectacular, un espai expositiu amb les seves icòniques garden roses i un joc participatiu amb globus us esperen per despertar el vostre costat més juganer: llenceu un dard, esclateu un globus i endueu-vos una rosa de globus artesanal de regal! 

Omotesandō reivindica el valor de l’artesania, del gest cuidat, de la rosa com a peça d’art viva. Els seus kokedames i roses preservades s’han convertit en objectes de desig, i aquesta pop-up vol convertir-se en una parada imprescindible del vostre Sant Jordi, com ja ho és la decoració floral de la Casa Batlló. Passeu-hi, feu-hi fotos, compreu una rosa diferent… però sobretot, deixeu-vos portar per l’encant!

I per si tot això no fos prou, a les 18.30 h podreu gaudir de l’actuació en directe de Júlia Català, una de les veus emergents més delicades i potents del panorama català. Presentarà cançons del seu nou EP Anatomia de la tristesa 5/u, amb temes plens de sensibilitat i emoció com Deixa’m o Sadie, que us faran vibrar des del primer acord.

Aquest Sant Jordi aneu a descobrir el jardí efímer d’Omotesandō Plants i deixeu-vos portar per un moment de pausa, bellesa i sorpresa al bell mig de la ciutat.

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Dreta de l'Eixample

Sempre havíeu volgut anar a veure a Michael Jackson i ho havíeu donat per impossible? Alguns diuen que "compta amb el que desitjes, perquè es farà realitat". L'espectacle This is Michael a càrrec de TheProject reviu l'esperit del Rei del Pop amb un homenatge a moltes de les seves cançons en un espectacle de música i ball per tirar coets. 

This is Michael arriba amb una nova temporada al Teatre Tívoli, del 23 al 27 d’abril. Amb una posada en escena completament renovada i fascinant, aquest espectacle internacional proposa un autèntic viatge per l’univers musical de Michael Jackson, ple d’energia, emoció i talent sobre l’escenari.

This is Michael no és només un concert: és una experiència total que captura l’essència més pura de l'artista més reeixit de tots els temps. Durant més de dues hores, el públic serà testimoni d’una desfilada de hits com Billie Jean, Thriller, Beat Ito Smooth Criminal, en una combinació impecable de veu, dansa i efectes visuals que us faran vibrar des del primer minut.

Pels amants de la seva música, pels qui van créixer amb ell, i pels qui encara avui s’emocionen escoltant els seus clàssics, This is Michael és una cita ineludible en un dels teatres més emblemàtics de la ciutat. Compreu aquí les entrades!

Contingut patrocinat
  • Música
  • Sant Martí

El Festival Maleducats torna amb força el 17 de maig de 2025 i ho fa a lo gran a l’emblemàtic Parc del Fòrum de Barcelona. Enguany, la cita de música urbana més esperada tindrà un tancament de luxe amb Estopa, que protagonitzarà un espectacle espectacular de gairebé dues hores, convertint-se en el plat fort de la jornada. A més, aquest serà l’únic concert confirmat del duet a Catalunya el 2025.

Els germans Muñoz, icones de la rumba i el pop, oferiran un recorregut pels seus grans èxits, transportant el públic a través del seu inconfusible estil i la potència del seu directe. Amb una trajectòria que abasta dècades i milions de fans, Estopa continua sent una referència generacional, i la seva presència a Maleducats reforça el compromís del festival amb artistes de primer nivell.

Però la festa no s’acabarà amb Estopa. El cartell també inclou noms destacats de l’escena urbana i crossover com Lildami, Queralt Lahoz, Santa Salut, Pepe y Vizio i Sanguijuelas del Guadiana. La diversitat d’estils i l’energia a l’escenari garanteixen una jornada vibrant, on el talent local i internacional es donaran cita per celebrar la música sense etiquetes.

Maleducats, que en edicions anteriors ha passat per Sabadell i altres localitats, es consolida a Barcelona amb una proposta renovada i ambiciosa. L’organització aposta per un dia únic en què totes les actuacions es concentren, assegurant un festival intens i ple de moments inoblidables. Amb Estopa tancant la nit amb un xou de gran format, Maleducats 2025 promet ser una edició històrica que quedarà gravada a la memòria del públic.

No us ho perdeu, compreu la vostra entrada!

Contingut patrocinat
Publicitat
  • El Raval

Les grans veus, el món dels somnis i les intrigues amoroses us posen la pell de gallina? No us perdeu La sonnambula, una obra de Vincenzo Bellini i belcantista, estrenada el 1831, que torna a posar els peus —amb puntetes contemporànies— sobre el Gran Teatre del Liceu. Les sessions tindran lloc en diversos dies, del 16 d’abril al 8 de maig.

En la trama originària, Bellini converteix Amina, la protagonista, en una sonàmbula promesa amb el seu amor, que, en un episodi de sonambulisme, es desperta un dia al llit d’un nouvingut al poble. Es fan córrer veus, i el seu promès, enfadat i decebut perquè creu que Amina l'ha enganyat, decideix trencar el compromís.

L’espiral dramàtic acaba amb un final feliç, com manava la tendència de l’òpera semiseriosa de l’època. El poble i l’estimat finalment creuen Amina en veure-la dormint i caminant per la finestra del molí, tot arriscant la vida. El dubte es dissol i la parella reprèn el compromís.

En el seu moment, va tractar un tema espinós amb gran finor i discreció: l’adulteri femení. El fenomen del son permet superar els aspectes realistes del personatge i indagar en temàtiques tan delicades com el desig que les dones poden sentir per altres persones fora del compromís.

Seguint el fil d’aquesta proposta original i augmentant-hi la flama, la directora Bárbara Lluch, amb una destacada trajectòria internacional, proposa una nova visió de l’obra, respectant-ne l’ambientació original, però desromantitzant-la amb una perspectiva feminista i un final dramàtic.

A més, la gran soprano nord-americana Nadine Sierra encapçala un repartiment de veus líriques fantàstiques que faran que les transparents melodies de Bellini brillin al Liceu. Aconseguiu aquí les entrades!

  • El Poble-sec

El peix daurat és una immersió en les corrents profundes de la bogeria, amb totes les seves capes i escates. Anna Agulló Prieto es planta, amb les urpes d’un llop solitari, en el mar de l’escenari per narrar a cor obert què passa quan ens capbussem en la bogeria de la vida i ella ens atrapa i ens trastorna. L’obra es presenta al Teatre Lliure en diferents sessions del 4 al 20 d’abril.

Pujar, baixar i navegar totes les aigües del trencament de la realitat comuna pot ser aterrador, però també extremadament còmic. Un viatge cru sobre com és la depressió i altres estats mentals alterats, i com es passa d’una eufòria total a l’absoluta tristesa, que ens despertarà el dolor, però també el riure.

Agulló Prieto posa fil a l’agulla a aquesta trama que la travessa per travessar-nos. Tal com fan els romàntics: explicar l’experiència més íntima possible per connectar amb l’universal i la revolució catàrtica.

Anna Agulló Prieto és escriptora, directora i actriu barcelonina nascuda el 1985, formada en interpretació, comunicació i realització cinematogràfica. Ha dirigit documentals com Una caja cerrada, premiat al Festival de Sitges, i ha publicat diversos contes infantils.

A més, per a aquesta missió, ve ben agafada de la mà: Clara Segura en la preparació actoral, Laly Aiguadé com a assessora de moviment, Mercè Lucchetti com a directora d’orquestra d’escenografia i molts més peixos grans. Preparats per a la immersió? Aconseguiu aquí les entrades.

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Què fer
  • Festivals
  • Fora de Barcelona

Preparats per a una marató de sabors? La Primavera de Tapes torna a L’Hospitalet del 23 al 27 d’abril amb més força que mai per celebrar els 100 anys de la ciutat! Enguany, la ruta gastronòmica compta amb un padrí d'excepció: l’Edu González de @bravasbarcelona.

Durant cinc dies, una trentena de bars i restaurants oferiran tapes creatives, elaborades i irresistibles, acompanyades de beguda per només 4 euros. Però aquesta ruta no és només un plaer per al paladar: és una oportunitat per descobrir nous locals, retrobar-vos amb els vostres preferits i gaudir de bons moments amb amics.

Cada establiment ha creat una tapa especial per a l’ocasió. La ciutadania votarà la tapa més popular, mentre que un jurat expert atorgarà la resta de premis.

I si voleu afegir-hi un toc d’emoció, participeu en el sorteig! Només cal visitar tres locals diferents, segellar la butlleta i ja entrareu en el sorteig de fantàstics premis: un menú degustació al Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet, vals per a restaurants de la ciutat gràcies al Gremi d'Hosteleria i Alimentació de L'Hospitalet i al blog L'Hospitalet Gastronòmic, xecs regal per al Centre Comercial La Farga, un lot de cerveses artesanes de Newaza Beer o una experiència esportiva al Padel Indoor Hospitalet.

Seguiu el perfil d’Instagram de L’Hospitalet Turisme per no perdre-us cap detall.

La ciutat està de festa, i vosaltres en sou una part imprescindible. Agafeu la butlleta, trieu la vostra ruta i deixeu-vos portar pels sabors d’un Hospitalet més viu, divers i deliciós que mai!

Contingut patrocinat
  • Música

Si us apassiona la percussió trepidant i el ritme que travessa el cos, no us podeu perdre Bloco Sambara al Time Out Fest 2025. Aquest grup de batucada, amb 15 músics professionals i una escola amb més de 60 percussionistes, transformarà el festival en una autèntica festa al més pur estil brasiler.

Amb la seva barreja explosiva de Samba Reggae i vitalitat pura, Bloco Sambara no només farà que els vostres peus no parin de moure’s, sinó que us submergirà en una experiència sonora i visual plena d’energia, color i connexió. El seu espectacle és un viatge directe a Salvador de Bahia sense sortir de Barcelona, on els tambors marquen el ritme d’una celebració impossible de resistir.

Així que ja ho sabeu: si voleu viure el Time Out Fest amb més força que mai, prepareu-vos per sentir la vibració de la batucada en directe!

Publicitat
  • Què fer

Sant Jordi és una de les festivitats més especials i màgiques de Catalunya, un dia en què els carrers s’omplen de llibres, roses i amor. Enguany, et proposem viure’l d’una manera diferent: en un entorn de luxe i tranquil·litat, amb el Mediterrani de fons.

Eurostars Sitges és un exclusiu hotel de cinc estrelles, un refugi entre el mar i la natura, amb elegants habitacions, àmplies terrasses i vistes panoràmiques capaç de transformar aquesta celebració en una experiència inoblidable. És l’espai perfecte per relaxar-se i gaudir del blau infinit del mar i la serenor del Parc Natural del Garraf.

La gastronomia també té un paper central en aquesta escapada. El seu restaurant aposta per ingredients de proximitat i receptes que reinventen els clàssics de la cuina mediterrània. Des d’esmorzars abundants fins a sopars romàntics davant una posta de sol de somni, cada àpat es converteix en un homenatge als sentits.

Per completar l’experiència, el spa de l’hotel convida a desconnectar amb el seu circuit d’aigües, sauna i tractaments personalitzats. Un pla perfecte per celebrar la Diada amb relaxació i benestar.

Viu un Sant Jordi diferent: envolta’t de bellesa, confort i tots els petits plaers de la vida.

Contingut patrocinat
  • Música
  • El Poble-sec

Concertassos a la vista! Metro Etnico Sound System (Mess)una associació on la cultura i la música s’abracen ben fort, fa tres anys que omple espais amb melodies d’arreu del món. Ha acollit llegendes com Esposito, Enzo Avitabile, DJ Gruff o 99 Posse. Ara, toquen dues cites musicals imperdibles: el 17 d’abril amb Move 78 i el 7 de maig amb Dowdelin, totes dues a les 20 h a la Sala 2 d'Apolo.

L'hora d'escoltar: Move 78

Des de Berlín, Move 78 arriba amb una fusió hipnòtica de jazz improvisat i hip-hop electrònic que us transporta a un altre univers. Creen música a partir d’improvisacions d’estudi, mostres i sons naturals, enriquits amb cordes i flautes. En directe, reinventen cada peça amb composicions espontànies que posen els pèls de punta.

Inspirats per una famosa jugada de Go entre un humà i una IA, el seu nom simbolitza l’adaptació davant la tecnologia. Amb tres àlbums i més de 17 milions d’escoltes, són una joia sonora que cal viure. Compreu els tiquets aquí.

L'hora de ballar: Dowdelin

Us agraden els ritmes que encenen el cos? Dowdelin us farà bullir la sang amb el seu còctel d’afro-caribeny, electrònica, jazz i ritmes tradicionals de les Antilles franceses com el Gwo-Ka o la Biguine. Tan orgullosos estan que s'autodenominen Creole Afro-Futurists.

Després del seu debut Carnaval Odyssey (2018), amb temes com Boaty Cruisy, van llançar Lanmou Lanmou (2022), un disc més directe i ballable que ha estat tot un èxit als festivals europeus. Han aconseguit el que pocs: acoplar el crioll i la seva tradició musical amb l’electrònica europea. Aconseguiu aquí les entrades aquí!

Publicitat
  • Art

Viviu per l'art? No us perdeu el quart cicle de Temporals, la proposta de Barcelona Districte Cultural que apropa l'art contemporani al públic i a tots els racons de la ciutat. Nou propostes d'arts visuals seleccionades per experts en l'àrea que rodaran per 13 Centres Cívics de tota Barcelona. Per si això fos poc, el programa estrena Inventariablesuna nova línia de treball expositiva, en col·laboració amb diferents institucions i entitats, que recorrerà diversos equipaments de la ciutat amb la intenció de descontextualitcar fons i col·leccions i donar-los a conèixer.


A més, us podem assegurar que seran obres ben fondes que us travesseran sencers perquè estan pensades per ser molt més: creen accions i experiències artístiques que interpel·lin la ciutadania i hi dialoguin. Aborden temes socials i culturals actuals, com la tecnologia, la identitat, la mort, el medi ambient o la salut mental i molts dels projectes inclouen tallers o activitats que impliquen als veïns i a la comunitat local, fent que l'art sigui una eina de connexió i reflexió col·lectiva. Els formats també són ben variats i innovadors: des de la fotografia i la instal·lació fins a l'audiovisual i la performance. A què espereu per gaudir de tot aquest macarmé d'art! Us expliquem tots els projectes punt per punt!

Contingut patrocinat

LAMALVA és una cruïlla d'intencions entre Enrique Granados i València. Un restaurant mediterrani de moda, atemporal i amb una estètica inspirada en el cinema clàssic, on cada detall evoca l'elegància d'una altra època amb un toc contemporani.

El seu interiorisme, obra de l'estudi barceloní Dalla Polvere, fusiona èpoques passades amb un estil inconfusible. La sofisticació de la Regència britànica s'entrellaça amb l'essència Mid Century i el colorit bohemi dels anys 60 i 70. L'equilibri entre el vintage i l'industrial es manifesta en la seva decoració: cartells de El Padrino i Casablanca, làmpades d'aranya i paper pintat floral contrasten amb sòls de formigó, maons blancs i estructures metàl·liques a la vista. Vaixelles estampades i mobles ondulats acaben de definir la seva estètica única.

Però LAMALVA no és només un espai atractiu, sinó una destinació gastronòmica imprescindible. Amb una base mediterrània sòlida, la seva cuina eleva els sabors a un altre nivell, incorporant tècniques, ingredients i sabors de diverses cultures culinàries. Plats com el tàrtar de vieires amb crema de mango i llet de coco, les carxofes confitades amb foie i pinyons o el pop 'anticuchero' amb puré de yuzu i flocs de bonítol conquereixen el paladar. També destaquen el llom amb salsa perigord i la seva icònica torrada amb tòfona negra, cremós de vainilla i gelat de caramel salat.

A això s'hi suma una carta de vins sòlida i una cocteleria d'autor inspirada en el cinema clàssic, amb més de vint creacions que reten homenatge a la gran pantalla. Per completar l'experiència, sopars amb DJs, música en viu, espectacles de màgia i tarot creen un ambient vibrant i eclèctic.

Si busqueu un lloc on menjar bé i viure una experiència única, LAMALVA és la destinació perfecta.

Contingut patrocinat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat