Julien Rivoiron –és fill d’un 'bouchon', casa de menjars– i dos lionesos més van obrir fa un any i mig aquest bistrot jove, cent per cent francès i amb lleu accent asiàtic. “Menys el pa, ho fem tot nosaltres”, diu. Això inclou delicadeses com rillette de peix, terrina de foie o brutals croquetes de reblochon. Hedonisme i/o sensibilitat: hi podeu endrapar des d’anques saltades fins a una quenelle de salmó, salsa de cranc i xiitake. Carta breu, afinada, encertada: repartida en un menú de migdia de tres plats (17€) o un de degustació de sis a 43€. “Com menjar bé a França, però més barat”, resumeix.
Hi ha un grapat de restaurants a la ciutat que gràcies al seu 'savoir faire' ens porten el millor de la gastronomia francesa. Restaurants, pastisseries i botigues de delicatessen on podreu tastar el millor producte del país veí. Vet aquí un resum dels representants del bon gust francès a la ciutat.
NO T'HO PERDIS: 50 millors restaurants de Barcelona