Aquesta casa de menjars d’aspecte senzill amaga una de les grans cuines de mercat de la ciutat. La regenten en Josep i en Pedro amb la gràcia i sensibilitat que dóna l’experiència, allò que no s’ensenya a les escoles. Marisc de Galicia, el millor peix fresc i la carn més deliciosa, tractats de forma tradicional i servits amb un punt de modernitat. Cal fixar-se en els suggeriments del dia que van en funció del mercat -el més coherent en el cas del bolet- i intentar tastar plats clàssics com la botifarra de perol (feta per ells mateixos) amb bolets, els ous de reig amb foie i una innovació d'aquesta temporada: el carpaccio d'ous de reig amb ous de guatlla, parmesà i payoyo, un saborós formatge de cabra de Cadis. Casa de menjars, sí. Però casa de menjars 'deluxe' sí senyor.
La tardor es l'estació dels fruits del bosc. Cistelles i mercats s'omplen d'aquestes petites joies efímeres que aporten sabor i delicadesa als plats. Aquí hi trobareu una selecció dels restaurants que millor cuinen els bolets així com les botigues i parades de mercat on comprar-los.