mercat vintage, jaleo village, market
Foto: Jaleo Village
Foto: Jaleo Village

Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Les millors propostes per esprémer al màxim el cap de setmana a Barcelona, de divendres a diumenge

Publicitat

Què fer a Barcelona aquest cap de setmana? Hem bussejat en l'agenda cultural de Barcelona i us portem una tria del milloret que podreu fer aquest divendres, dissabte i diumenge. Aquí teniu activitats per a tots els gustos i butxaques (fins i tot gratis!). Gaudiu del vostre temps lliure amb exposicions, obres de teatre, mercats, festes, concerts... Voleu saber què fer aquest cap de setmana amb nens? Us espera un cap de setmana increïble sense moure-us de Barcelona. I si voleu escampar la boira, podeu fer una visita als pobles més bonics a prop de casa nostra.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses gratis per fer a Barcelona

Time Out Market Barcelona
  • Què fer
  • El Gòtic

Time Out Market és un concepte únic que té l'objectiu de celebrar els sabors més autèntics i reunir el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre. El trobareu a la terrassa-mirador del Maremàgnum, en un espai de 5.250 metres quadrats que acull una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars: dos d'ells a l'aire lliure, amb vistes espectaculars al mar i la ciutat. Cal esmentar que un dels bars és a càrrec de Paradiso, una de les millors cocteleries del món. A més d'aquesta impressionant conjunció de grans cuiners i plats deliciosos, al centre del mercat hi ha un escenari amb una visió de 360º, que ofereix una programació de cultura i espectacles a càrrec de la redacció de Time Out Barcelona. I una altra bona notícia: està obert 364 dies l'any, de 10 del matí a les 12 de la matinada (fins a la 1 en el cas del Paradiso).

Coses per fer aquest divendres

  • Cine
El BCN Sports Film torna a posar l’esport en primer pla en la seva quinzena edició, del 17 al 25 de febrer, en una desena d’espais diferents de la ciutat i més enllà: al Museu Olímpic com a epicentre, als Cinemes Girona, als centres cívics Cotxeres de Sants i Bon Pastor, a l’Institut Français, a l’INEFC Barcelona, a l’Ateneu de Sant Just Desvern, al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí i a l’EUSES de Salt. A més, aquest any hi haurà projeccions en centres penitenciaris de Catalunya.
  • Art
  • Galeries

Barcelona és plena de museus i galeries que programen magnífiques mostres i activitats. Art, ciència, disseny, fotografia, història... Tenim exposicions ben curioses que sorprendrien fins i tot els més desconfiats. Ah, i també hi ha moltes obres d'art públiques que decoren els nostres carrers i, que a vegades, passem per alt. Quines són les millors exposicions que es poden veure a Barcelona? Siguin quines siguin les teves preferències, segur que n'hi ha una esperant-te en alguna de les sales de la ciutat que et fascinarà. Dona un cop d'ull al nostre llistat i decideix quina exposició vols visitar en solitari quan pleguis de la feina, quina és la perfecta per tenir una cita o quina vols veure en companyia dels teus amics el pròxim cap de setmana!

Publicitat
  • Dreta de l'Eixample

Del 5 de febrer al 2 de març de 2025, el Teatre Tívoli de Barcelona acull Chicago, el musical de Broadway que ha seduït el món sencer. Amb una posada en escena fidel a l’original, aquest espectacle transporta el públic a la Chicago dels anys 20, on crim, fama i seducció es barregen en la història de Roxie Hart, una aspirant a estrella que intenta convertir el seu judici per assassinat en un espectacle mediàtic. Al seu costat, Velma Kelly i l’advocat Billy Flynn completen un triangle ple d’enganys i ambició.

  • Música
  • Rock i indie
  • Sants - Montjuïc

La cantant pamplonesa Amaia presentarà el seu nou xou Si abro los ojos no es real el pròxim 21 de febrer al Sant Jordi Club de Barcelona. Aquest concert, que serà el més gran de la seva carrera a la ciutat fins ara, forma part de la gira del seu tercer àlbum, marcat per una nova etapa en la seva trajectòria. Amaia, coneguda per la seva versatilitat musical i capacitat d’emocionar, arriba després d’un any destacat pel seu debut en la ficció amb La Mesías, la sèrie de Los Javis en què va interpretar Cecilia Puig Baró.

Les entrades per al concert es van posar a la venda i en poc temps es van esgotar, demostrant la gran expectació que genera l'artista entre el seu públic. Amb aquest directe, Amaia consolida la seva connexió amb Barcelona i reafirma el seu lloc com una de les veus més singulars del panorama musical actual.

Publicitat
  • El Raval
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out

Aguantar sol una hora i mitja de monòleg desesperat no és una tasca fàcil, i més quan tens 26 anys i interpretes un noi de 16 que és a punt de perdre el seu pare. Quan has fet teatre abans, però potser no prou. Quan ets en un temple de la interpretació com el Lliure de Gràcia (on es va estrenar abans d'arribar al Poliorama) i centenars de mirades poden recordar altres cossos fent el que fas, tot començant per Pol López i aquell 'Ivan i els gossos' memorable de 2012. Però 'Tot el que passarà a partir d'ara' sembla un vestit a mida, un text que Nil Cardoner s'emprova i lluu amb tot el seu esplendor. 

Joan Yago, esperonat per la directora Glòria Balañà, ha escrit una obra que és alhora punyent, sensible, trista, una mena d'història d'aventures en què l'Èric ha d'aconseguir arribar a l'hospital on el seu pare viu les últimes hores. La mare, quan passen pocs minuts de les deu de la nit, li truca per dir-li que si se'n vol acomiadar ja pot córrer. Està estirat al sofà, amb el mòbil a la panxa, sol. I tota la seva vida li passa per davant, especialment aquests deu anys en què el pare ha estat malalt i no hi ha hagut res més que la malaltia del pare. Ell ha d'arribar a l'hospital, però té 16 anys, amics i coneguts arreu, festes pendents i una mica de mala sort. 

El dol i la tragèdia, muntats a capes

Balañà ha aixecat un muntatge per capes, que accentua el sentit de l'humor imprescindible que Yago afegeix a la tragèdia. I des de la senzillesa més absoluta. La directora fa començar la peça amb Cardoner gairebé tocant la primera fila. Així que la funció avança, ens el va allunyant, a poc a poc, mentre va passant pantalles, com en un videojoc. Genial.

'Tot el que passarà a partir d'ara' és una obra necessària i brillant, que ens parla del dol sense caure en el melodrama, tot i que ja els aviso que, segons la relació que tinguin amb el tema, acabaran plorant. No sé si és la millor obra de Yago (en té tantes de bones, amb La Calòrica), ni el millor muntatge de Balañà, però sí que és la graduació de Cardoner com a actor. La temporada passada no va acabar d'aixecar un Romeu convincent en el clàssic de Shakespeare vist al Poliorama. Aquest Èric és una altra cosa, un repte més gran, fins i tot, i se'n surt com el gran actor que ja és.

El 22 de març participa a Cap Butaca Buida, la gran festa del teatre de Catalunya. I no et perdis la llista de les obres recomanades que hi ha a la cartellera ara mateix.

Coses per fer aquest dissabte

  • El Gòtic

Si el vi ens puja l'humor, combinat amb formatge encara més. Per si no n'estàveu al cas, tots dos són rics en probiòtics, i l'avantatge de barrejar-los (més enllà de fer-ho per pur hedonisme) és que el formatge ens ajuda a desempallegar-nos molt més ràpidament dels tanins que s'enganxen a la llengua, les substàncies responsables d'aquella sensació d'acidesa i sequedat tan empipadora. Degusteu aquests dos germans adoptius amb la degustació de vins L'Apical i formatges artesans de Colmado Múrria al Time Out Market el 22 de febrer de 12.30 h a 13.30 h. Tastareu 4 varietats de cadascun amb un extra de masterclass perquè us convertiu en tot un conaisseur! Cal que reserveu l'entrada aquí, que són limitades i volen.

Quins vins formen part de la cata? El Vividors del Vi, un xarel·lo i malvasia de Sitges fresc i aromàtic; el Methodic, un xarel·lo vermell orange amb caràcter i notes cítriques; el Coll de la Sitja Ancestral, un macabeu ancestral de bombolla fina i elegant; i l’Una 2021, una carinyena monovarietal amb intensitat i profunditat. La parella de formatges serà el Serrat del Triadó de Sort, un formatge de vaca amb textura cremosa i sabor persistent; el Sarró de cabra, suau i amb un toc lleugerament àcid; el Muntanyola Garrotxa de cabra, intens i amb matisos fumats; i L’Orc de Meranges, un formatge d’ovella amb caràcter i aromes de pastura. Ja esteu salivant? 

  • Què fer

Els dies 21, 22 i 23 de febrer de 2025 diferents espais públics i privats de Barcelona trenen ponts entre la música i la literatura amb la 1a Fira de Literatura Musical especialitzada del país. Està dedicada als professionals del sector: periodistes, escriptors i fotògrafs especialitzats en música; i en el sentit invers, músics que també es dediquen al món de les lletres. 'Diga'm què llegeixes i et diré què balles!', anuncia el subtítol i frase refeta de la trobada. 

L'estació principal serà la Fabra i Coats, que s'amararà de piles de llibres amb la Fira del LLibre Musical Nou i Usat durant dissabte 22 i diumenge 23 de febrer. Participaran entre 25 i 30 professionals del sector editorial i musical en els debats, presentacions de llibres, xerrades i activitats que s’organitzaran entorn dels llibres musicals durant els dos dies del Book Music Festival, a la Fira de Fabra i Coats. El Centre Cultural Albareda, Llibreria Ona Llibres, Club Paral.lel 62 i Biblioteca Ignasi Iglesias de Barcelona també seran punts de trobada on tindran lloc altres concerts, presentacions, debats o taules rodones. Alguns dels artistes confirmats per als concerts són Joana Serrat (indie-rock), Koko-Jean & The Tonics (soul-rhythm & blues), Grabu Live! (electrònica-pop), DJ Axel (Sidonie) (indie-pop), The Vil Veins (punk rock), 'Seed' Marina & Gerard Sala (clàssica) o Vicenç Altaió.

La Fira de la Literatura Musical va dirigit al sector industrial i professional que abraça d’editorials a llibreries passant per distribuïdores i bibliòfils a la recerca de volums enciclopèdics artístics-musicals fins a arribar als dibuixants de còmics, dissenyadors gràfics o els il·lustradors de portades de llibres o discos relacionats amb la música. En definitiva, és una reunió de tot allò que hagi aportat un o abundants grans de sorra al món de la música des de qualsevol format. 

Publicitat
  • Botigues
  • Tendències

Barcelona acull meravellosos mercats vintage i de segona mà on podeu aconseguir tresors tèxtils, de decoració i molt més d'una manera més sostenible i econòmica. Tot i que hi ha articles de tota mena, no sempre és fàcil trobar-ne de marca a bon preu. Aquest cap de setmana, però, no serà una tasca gaire complicada perquè, després de l’èxit de les dues edicions a finals del 2024, torna a Barcelona un dels mercats més famosos del país amb totes les peces a 10 euros. 

Divendres vinent, dissabte i diumenge, 21, 22 i 23 de febrer, Jaleo Village, un dels mercats vintage més famosos de l'Estat, s'instal·la a Barcelona amb tot a 10 euros. "Ja sigui una gavardina Burberry, una jaqueta The North Face, un pantaló Nike o una samarreta Adidas, cap peça superarà els 10 euros", assegurava Joel Marian, un dels organitzadors de la pop-up, a Time Out Barcelona a l’edició del mes de desembre passat i que també es repetirà en la d’aquest cap de setmana. Tot i que sembla difícil de creure, hi haurà marques com Burberry, Lacoste, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas i Reebok, així com jerseis vintage sense marca, però "amb una qualitat increïble, de la que abundava abans i feia que les peces et duressin gairebé tota la vida".

  • Què fer

Barcelona és plena de coses per fer, però també hi ha parcs i jardins de tota mena on passejar. Alguns d'aquests espais de tranquil·litat i natura estan una mica amagats, i per això us volem redescobrir els jardins amb més encant de la ciutat: llocs que van més enllà del simple parc per passejar el gos. Espais, en definitiva, on es respira un ambient especial o que contenen peces d'art que són part de la nostra història.

Publicitat
  • Art

Imatges llampants però amb una aura de misteri. Les pintures de Mari Eastman creen un univers propi, suggeridor, insinuant i atractiu. Figures solitàries i animals en moviment protagonitzen escenes aparentment naïfs, però que t’atrapen perquè hi pots detectar alguna raresa, alguna escletxa de foscor. Aquesta artista de Chicago aterra a la galeria Bombon Projects en una exposició petita però exquisida en què l’espectador pot entrar al món oníric i ambigu d’Eastmann, on la realitat es confon amb el fake. 

Coses per fer aquest diumenge

  • Gai i lèsbic
  • Ciutat Vella

La Ravalada Drag Tour se celebra cada mes als barris de l'Eixample i el Raval, i consisteix en un tour circular per diferents bars, on hi ha espectacles de DJs i artistes Drag diferents.  
Hi trobareu música, ball, les millors drag queens de la ciutat i, sobretot, molta festa! Les entrades valen 17 euros.

  • Música
  • La Vila Olímpica del Poblenou

Sota el lema "la festa per a la gent que no surt de festa", neix DJ not DJ, un sarau pensat per a persones que ronden la quarantena i que volen prendre-s'ho amb una mica més de calma. En horari de migdia o tarda, en llocs especials que aniran canviant i amb la música que punxaran membres i col·laboradors de grups com The Libertines, Portishead, The Smiths i Editors, aquests esdeveniments també oferiran menjar a cura de la gent del Fino Bar, vins de Lanatural, és a dir, sense químics, sense llevats, ni sulfits i que, per tant, no fan ressaca (o molta menys). Es farà l'últim diumenge de cada mes.

Per començar aquest cicle, l'agència musical Oigovisiones ha ideat un cartell format pel bateria de The Libertines Gary Powell (26 de gener); el baixista i teclista dels Editors, respectivament, Russell Leetch i Elliott Lion (23 de febrer); el col·laborador de Portishead Andy Smith (30 de març); i el bateria dels Smiths Mike Joyce (27/4). Totes aquestes sessions se celebren al Red Fish. Per a la primera sessió, podeu aplicar un 2x1 si compreu dues entrades juntes al web d'Oigovisiones. 

Publicitat

Segur que t'ho passes pipa, escarxofat al sofà, demanant menjar a cop d'aplicació: però hi ha gent amb molt talent que s'hi està jugant els quartos i s'hi deixa la pell perquè surtis a dinar o sopar de manera fantàstica. Passem revista a les obertures més excitants i saboroses dels darrers temps. L'escena gastronòmica de Barcelona és d'allò més dinàmica i hi ha noves obertures per a tots els gustos: grecs, llatinoamericans, asiàtics, bars de tapes, entrepans gurmet... Tens una especialitat per cap de setmana!

  • Art
  • Dreta de l'Eixample

Ningú pinta des de zero. Però veient les pintures matèriques d’Antoni Tàpies, amb els colors llisos, els materials pobres i la simplicitat extrema dels seus símbols, podríem arribar a pensar que l’artista ho va aconseguir. En les seves obres més famoses, Tàpies ens demana silenci i contemplació, precisament perquè aprenguem a mirar amb més força i a parar atenció davant d’un món saturat d’imatges. 

El museu es pregunta quin era l’imaginari de Tàpies quan va començar a pintar. Amb una cinquantena d’obres i amb més d’un centenar d’objectes i documents de natures diverses, l’exposició ‘Antoni Tàpies. La imaginació del món’ vol aprofundir en l’entorn visual de l’artista entre mitjans de la dècada dels quaranta i mitjans de la dels cinquanta del segle xx, tot just abans que entrés en l’abstracció. Després del centenari on hem celebrat l’artista, ha arribat el moment de pensar Tàpies des de noves mirades, qüestionant-ne els relats més hegemònics.  

Publicitat

Els calçots s'han convertit en una fal·lera, una bogeria de la cuina popular que ja no coneix fronteres d'edat, lloc, estatus o ideologia: els calçots agraden a tothom, i qui més qui menys s'escapa a Valls o a qualsevol d'aquests restaurants a fer una bona calçotada. I la DO Sants, l'associació gastronòmica de restauradors de Sants, cada any celebra l'arribada del calçot amb una ruta de plats elaborats amb la ceba deliciosa. Fins al 16 de març, trobareu propostes culinàries fetes amb calçots tan delicioses com: 

-Una Vichyssoise de calçots, calçots torrats i oli de romesco, de Mula Bar

-Una bomba de calçots picants a càrrec de la Bodega Montferry

-Una torrada amb formatge fos, calçot rostit, i salsa de formatge a càrrec d'Homo Sibaris

La resta de restaurants que participen en la ruta són Apät, Entre Tablas, La Bauxa, Bocaarte, KFE9, Mucho Cielo y Mucho Mar, El Racó de Sants i Vemut i Força al Canut. Podeu consultar tota la informació del tast de calçots al seu Instagram.  

Altres plans a Barcelona

  • Què fer
  • Classes i tallers
  • Eixample

Córrer, afanyar-se, viure en un torb constant… I si féssim una pausa per reconnectar? L’hotel de cinc estrelles Almanac et convida a fer-ho amb Pause by Almanac, el seu primer retir urbà obert a tothom, hostes o no, el pròxim 22 de febrer.

La jornada començarà a les 10:00 h amb una sessió de yoga Vinyasa i Yin guiada per Elena Brotons, cofundadora d’Ulu Retreats, que combinarà el moviment amb pràctiques de meditació. A continuació, la farmacèutica Mercedes Marcos i la firma Quinque Skincare oferiran una xerrada sobre la cura de la pell, seguida d’un taller de drenatge limfàtic facial.

Al migdia, la dietista i nutricionista Patricia Fontanals ens ensenyarà claus per a una alimentació saludable, i el restaurant Virens, conegut per la seva cuina ecològica i de quilòmetre zero sota la direcció del xef Rodrigo de la Calle, prepararà un brunch equilibrat. Després, Julia Deniz, fundadora de Tenté, ens guiarà en el ritual del te.

A la tarda, la coach Claudia Fontanals ens ajudarà a alinear els nostres objectius personals i professionals mitjançant eines d’autoconeixement. Per tancar el dia, gaudirem d’un còctel d’autor a l’Azimuth Rooftop de l’hotel.

Pause by Almanac és un oasi de benestar al cor de Barcelona. Un regal per al cos i la ment. T’uneixes a la pausa? Reserva la teva plaça aquí.

Contingut patrocinat
  • Què fer
  • Exposicions

Hi ha una Barcelona oculta que només uns quants privilegiats han pogut veure. Magatzems plens d’obres d’art que esperen el seu moment, laboratoris on la història es restaura peça a peça, arxius que guarden secrets d’altres temps... Museu Endins us convida a creuar el llindar d’aquests espais restringits i a descobrir el que s’amaga darrere les sales d’exposició. Per un sol dia, l’1 de març, 17 museus i arxius de la ciutat obriran les portes dels seus racons més desconeguts amb visites guiades pels mateixos professionals que hi treballen cada dia.

L’edició d’aquest any arriba amb novetats, com la incorporació de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona i el Museu d’Arqueologia de Catalunya, que s’afegeixen a un recorregut que ja comptava amb institucions com el Museu Nacional d’Art de Catalunya, la Fundació Joan Miró o el Museu Marítim. Cada centre ofereix diferents opcions de visita, des de la Font de Mercuri d’Alexander Calder a la Fundació Joan Miró fins a les reserves de fotografia i col·leccions del Museu Marítim. També serà possible explorar els espais de restauració del Museu de Ciències Naturals o accedir als arxius documentals del Museu Picasso.

Les places són limitades i la reserva s’obre el 17 de febrer. Si sempre heu volgut veure què hi ha més enllà de les vitrines i conèixer la feina invisible que preserva el patrimoni, aquesta és la vostra oportunitat.

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Què fer

Imagineu un espai on el disseny, la tecnologia i la narrativa experimental es fusionen. Això és IED MUSES: Decoding Inspirational Minds, una sèrie de xerrades organitzades per l'IED Barcelona, ​​que cerca connectar creatius de referència amb un públic àvid d'inspiració.

Al desembre, Hamill Industries va inaugurar aquesta temporada amb una xerrada que ens va submergir al seu univers experimental. L'estudi especialitzat en investigacions art+tech en visual arts va compartir la seva visió sobre com fusionar allò digital i tangible per transformar la narrativa visual. Amb una dècada de trajectòria, aquest duet format per Anna Díaz i Pablo Barquín ha treballat amb referents com el Ballet de San Francisco i Coachella, deixant clar per què són pioners en l'actual diàleg cultural i tecnològic.

La segona cita, dijous 13 de febrer a les 19 h, ens porta al món de Marco Oggian, un dissenyador gràfic i artista visual que converteix temes socials crítics en missatges visuals vibrants i contundents. Nascut a Venècia i amb base entre Espanya i Itàlia, Marco ha col·laborat amb gegants com Nike, Apple i Vogue, i ha portat el seu art compromès a galeries de tot el món. El seu estil, caracteritzat per colors vius i formes simples, aborda des de la denúncia de la guerra a Síria fins a la representació del moviment Black Lives Matter. L'enfocament directe i provocador promet una xerrada impactant i plena d'inspiració. La cita és a l'IED Barcelona, ​​al barri de Gràcia. L'entrada és gratuïta, però les places són limitades. Reserveu ja i no us ho perdeu!

Contingut patrocinat
  • Què fer
  • Exposicions

Qui no recorda l'emblemàtica botiga Vinçon? Aquell temple del disseny que, durant dècades, va convertir el Passeig de Gràcia en un punt de trobada per als amants de l'arquitectura, l'art i la creativitat. No només va ser un espai de venda d'objectes i mobiliari, sinó un referent cultural i estètic a la ciutat de Barcelona. Ara, l'exposició 100 objectes d'IKEA que ens hagués agradat tenir a Vinçon, que es pot veure al Disseny Hub Barcelona, us proposa un exercici de nostàlgia i a la vegada d'imaginació.

Aquesta mostra temporal, comissariada per l'arquitecte Juli Capella i basada en una idea original de Fernando Amat, director i ànima de Vinçon, explora el paper democratitzador del disseny tant en Vinçon com en IKEA. A través d’un diàleg entre el disseny escandinau i el mediterrani, l'exposició reflexiona sobre l’evolució de conceptes com la sostenibilitat i la funcionalitat, així com la influència del disseny en el nostre benestar quotidià. A més, ens convida a imaginar un món on Vinçon hagués estat la gran marca global, subratllant el poder del disseny per transformar cultures i estils de vida.

No deixeu passar l'oportunitat de submergir-vos en aquest diàleg únic entre dos mons creatius. Del 17 d’octubre al 23 de febrer, aneu al DHub a descobrir com el disseny ha marcat tendència a les nostres llars i la nostra manera de viure. A més, trobareu moltes sorpreses que faran volar la vostra imaginació i us faran reviure la màgia d’un espai que va transformar Barcelona.

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Què fer
  • Exposicions

El mar, immens i ple de vida, ha estat sempre una font de misteris i llegendes. Però ara, més que mai, és també el protagonista d’un dels grans reptes del nostre temps: com podem viure en harmonia amb els seus ecosistemes? L’exposició ‘L’oceà parla. Noves ecologies i economies del mar’, que es pot veure al DHub, obre la porta a repensar el nostre vincle amb l’oceà, a través de l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny, disciplines que ens ajuden a imaginar un futur més sostenible.

A través de cinc àmbits, us submergireu en un recorregut que us farà qüestionar l’impacte de l’acció humana sobre el mar i descobrireu com es poden dissenyar solucions creatives per protegir-lo. Des de la necessitat de regenerar les costes fins a noves formes de convivència amb la fauna marina, cada espai de l’exposició us plantejarà una nova manera de mirar l’oceà: no com un recurs a explotar, sinó com un aliat essencial per al futur.

Voleu conèixer com es poden crear nous materials a partir d’algues o com la investigació amb espècies marines pot donar lloc a aliments i medicaments del futur? Aquesta exposició us mostrarà com els experts estan treballant en projectes revolucionaris que podrien transformar la nostra relació amb el mar. Tot plegat, amb un toc d’optimisme i innovació que us farà sortir amb una nova mirada sobre el món que ens envolta.

I si voleu aprofundir en aquests temes, la mostra també inclou activitats paral·leles com un club de lectura que explora els usos i abusos del mar, que es du a terme quasi tots els últims dimecres de cada mes. No us perdeu aquesta oportunitat única de descobrir com Barcelona pot liderar aquest canvi de paradigma, del 10 d’octubre al 23 de febrer al DHub. Us atreviu a escoltar el que l’oceà té per dir-vos?

Contingut patrocinat

Prepareu-vos per a una experiència única que només es viu un cop cada 200 anys. The Macallan, juntament amb ILUZIONE Diagonal, us conviden a formar part d'una sèrie d'esdeveniments mensuals que celebraran el llegat d'una de les marques de whisky més llegendàries del món. Cada mes fins a l'abril, aquesta cita us portarà a recórrer els primers 50 anys d'història de The Macallan, amb sabors i aromes del whisky escocès més prestigiós, acompanyat amb menús dissenyats a mida per a l'ocasió.

En cada esdeveniment us esperen coses úniques: una edició limitada i secreta de The Macallan es revelarà al final de la nit, convertint cada vetllada en un descobriment tant per als apassionats del whisky com per a aquells que us esteu endinsant en aquest món. A més, podreu gaudir de còctels i plats pensats per ressaltar les notes d'aquest icònic destil·lat.

Submergiu-vos en una atmosfera captivadora, on l'art del whisky i l'alta cuina s'uneixen per crear una experiència única. Cada trobada serà una oportunitat per gaudir i aprendre més sobre aquesta beguda excepcional, garantint que sortireu amb nous records inoblidables.

Contingut patrocinat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat