Film & Cook 2014: el festival de cine i gastronomia

Aquí teniu tota la programació del festival per a cinèfils que adoren la cuina, del 22 al 23 de novembre!

Publicitat

Bona cuina i bon cinema. El cap de setmana del 22 i 23 de novembre se celebra la 4a edició del festival Film & Cook. Hi haurà projeccions de documentals, llargmetratges i curts de temàtica gastronòmica acompanyades de xerrades, tallers i degustacions de diferents plats. Aquest any el festival ha triat Mèxic com a país convidat i per homenatjar-lo dedicarà una secció específica de la programació a la gastronomia d'aquest país i a les noves tendències culinàries que hi estan sorgint. Aquí teniu totes les pel·lícules que es podran veure al festival a l'Aribau Club!

També t'agradarà

  • Cine
El TOP 5 de la cartellera
El TOP 5 de la cartellera
Aquestes són les pel·lícules que no us podeu perdre Estrenes de la setmana Orígenes Fa un parell d’anys, un jove director anomenat Mike Cahill debutava en la ficció –o, millor dit, ciència-ficció– amb una pel·lícula petita, imaginativa, melancòlica. Aquí es va titular 'Otra tierra' i jugava amb la possibilitat d’un planeta bessó del nostre, el descobriment del qual coincidia amb altres atzars. No obstant això, els que ja llavors van pensar que aquella humilitat aparent amagava un talent innat per la desmesura, pels grans temes, potser veuran confirmada l’opinió amb 'Orígenes', el darrer llarg de Cahill. En efecte, aquesta cinta ratifica que l’home en qüestió vol fer cinema d’idees, elaborar discursos, transmetre una manera de pensar. I el pitjor de tot és que aquesta ideologia es basa en un cert misticisme postmodern passat pel filtre d’una poètica estrepitosament new age que fa mal als ulls. Ningú no discutirà que la primera part és poderosa, explica una història d’amor entre un biòleg i una noia misteriosa amb un punch molt particular, fins al punt que ens fa pensar que tot plegat és definible com una barreja entre les fantasies romàntiques de Sydney Pollack i les faules de M. Night Shyamalan. Però la segona meitat vol donar entitat teòrica a tot això i fins i tot prendre partit amb una sèrie de preguntes. Qui tindrà la raó? El noi, que creu cegament en la ciència? O la noia, que preferiria que moltes coses no tinguessin explicació? Cahill s’obsedeix a resoldre l’enigma i
  • Cine
Les estrenes de la setmana
Les estrenes de la setmana
Les crítiques de les pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana als cinemes de Barcelona! Us costa decidir-vos a l'hora d'escollir una pel·lícula per anar al cinema? Estigueu al dia del més nou de la cartellera i escolliu bé la pel·lícula que aneu a veure! Aquí podreu consultar cada setmana les valoracions de les últimes estrenes per part dels crítics de Time Out. Orígenes Fa un parell d’anys, un jove director anomenat Mike Cahill debutava en la ficció –o, millor dit, ciència-ficció– amb una pel·lícula petita, imaginativa, melancòlica. Aquí es va titular 'Otra tierra' i jugava amb la possibilitat d’un planeta bessó del nostre, el descobriment del qual coincidia amb altres atzars. No obstant això, els que ja llavors van pensar que aquella humilitat aparent amagava un talent innat per la desmesura, pels grans temes, potser veuran confirmada l’opinió amb 'Orígenes', el darrer llarg de Cahill. En efecte, aquesta cinta ratifica que l’home en qüestió vol fer cinema d’idees, elaborar discursos, transmetre una manera de pensar. I el pitjor de tot és que aquesta ideologia es basa en un cert misticisme postmodern passat pel filtre d’una poètica estrepitosament new age que fa mal als ulls. Ningú no discutirà que la primera part és poderosa, explica una història d’amor entre un biòleg i una noia misteriosa amb un punch molt particular, fins al punt que ens fa pensar que tot plegat és definible com una barreja entre les fantasies romàntiques de Sydney Pollack i les faules de M. Night
Publicitat
  • Cuina creativa
Els 50 millors restaurants
Els 50 millors restaurants
Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit Reserva als restaurants recomanats per Time Out Els restaurants que mai no fallen per menjar cuina catalana, italiana, basca, francesa i asiàtica. I també els fogons dirigits pels xefs més en forma de la ciutat Més restaurants recomanats Restaurants mexicans Els millors llocs de la ciutat per assaborir la bona cuina mexicana Reserva als restaurants més populars Casa de Tapes Cañota El Cañota és un bar de tapes marineres d'inspiració gallega amb molt bones referències. Es tracta del germà petit del reputat Rías de Galicia, un dels grans restaurants gallecs de la ciutat i de l'Estat.  Peix i marisc, patates braves, pop a la gallega, amanida russa, canyes de cervesa i vins... L'oferta del Cañota és la de tota la vida però amb l'afegitó d'un puntet juganer de creativitat. Tot de la millor qualitat i en un local desenfadat per r
Cursos de cuina a Barcelona
Cursos de cuina a Barcelona
Escoles i restaurants on us ensenyaran a convertir-vos en els reis dels fogons! Comenceu a estar cansats del plat de pasta amb sofregit precuinat? Prepareu sempre el mateix arròs a la cubana quan vénen convidats a casa? La vostra mare pateix perquè no us alimenteu bé? És hora d'obrir nous horitzons a la vostra cuina, d'aprendre a preparar algun plat que sorprengui a les visites, és el moment de donar-se-les de xef. Us recomanem diverses escoles i restaurants on ofereixen cursets de cuina de tot tipus, des de plats tradicionals a cuina japonesa, passant pels millors pastissos i les postres més dolces. Poseu-vos el davantal i als fogons! Bellart Una de les escoles enfocades al món profes- sional amb més trajectòria, des del 1977. Hi trobareu els tradicionals cursos per arribar a ser xef i pastisser, i també altres propostes com la de gestió, direcció i emprenedoria, reciclatges per a cuiners... I fins i tot un curs sobre cuina biodietètica. Si encara no ho acabeu de veure clar, us podeu apuntar a un dels seus monogràfics que toquen tots aquests temes. Preu diversos en funció del curs. Hofmann (Mey Hofmann) Dir que has estudiat en aquesta escola t’obre portes arreu, ja que és coneguda a tot el món. O si més no fa que et mirin amb certa admiració, com si cuinar bé ja no depengués de tu. La fama és merescuda, ja que des del primer dia l’estudiant aprèn amb fèrria disciplina les bases de la cuina professional sense oblidar la importància de tastar el que es
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat