Des que van obrir portes a principis d’any, s’han convertit en la casa de menjars de què tothom parla. Equip jove, simpàtic i ben format (el castelloní Miquel Pardo, a la cuina, ha passat per més d’un Michelin), fan platets originals com una croqueta d’ànec de Pequín i una amanida de porros escalivats amb anguila teriyaki, i arrossos valencians (atenció a la paella d’ibèric) de capa finíssima i torradeta i per compartir a cullerada neta. Tenen un menú de degustació de deu plats per 28 euros (sí, no ens hem equivocat) i un menú de migdia amb tres tapes, arròs i postres que us farà tornar a la feina fent saltets de felicitat per 16 euros.
Demanar un menú de migdia ja no vol dir pagar un preu assequible però ingerir un menjar d'una qualitat qüestionable. Així ens ho demostren tots els restaurants que competeixen cada cop més per intentar oferir un menú amb els seus millors productes sense que això impliqui un preu desorbitat. Des d'una amanida escalivada de tota la vida, fins a menjars més exòtics provinents de la cuina caribenya, trobareu propostes per tots els gustos. Us deixem el llistat dels cinc millors menús de migdia a Barcelona.
NO T'HO PERDIS: Aquells que vulgueu fer un tast de l'elit culinaria sense haver de trencar la guardiola feu un cop d'ull a la llista de menús de migdia d'Estrella Michelin