Rodrigo de la Calle té una merescuda reputació mundial com a xef expert en vegetals. I una mà màgica a l'hora d'inventar-se plats plens de sabor, saludables i lleugers. Apunteu-vos a un Nadal verd, amb un fabulós menú on la suprema de capó i els canelons de festa major tenen tot el sabor de la vostra infantesa, però aptes per a aparells digestius amb més passat que futur. Per 90 euros tindreu un fastuós menú degustació amb molt predomini del verd, i per 70 euros, un menú de Nadal tradicional amb escudella i pilota trufada, canelons de festa major i pollastre del Prat a la catalana. Sempre per les festes de la nit del 24 al dia de Sant Esteve.
Nadal i els àpats: el maldecap més gran d'ençà que van fotre fora aquells dos del paradís per menjar pomes a deshores. Sí, ja sé que no lligueu els gossos amb llonganisses, però que coi; si penques com una mula, al cap de l'any et pots permetre un petit luxe. Aquí teniu una tria selecta de menús que us proposen alguns dels grans hotels i restaurants de Barcelona, perquè hi endrapeu amb la família i en grup, bé sigui per Nadal, Sant Esteve o fins i tot la nit de Cap d'Any. I si esteu més pelats que un gat egipci, una opció és menjar en una de les millors pizzeries de Barcelona, que sempre vesteix i dona alegria.