La gastrònoma Mina Holland diu a la pàgina 274 del seu 'El atlas comestible' que “el menjar africà rara vegada s’ha considerat glamurós o una cuina emergent, com pot passar amb el vietnamita o el peruà” i ho remata amb una oda a la gastronomia etíop de cinc pàgines. Si aneu al TAiTU i tasteu els deliciosos saltats i guisats especiats, l’entendreu i probablement acabareu brindant a la seva salut amb una cervesa St. George Beer.
A Barcelona trobareu restaurants amb receptes provinents de tot el planeta, des dels plats xinesos més tradicionals als receptaris més originals, de les brases argentines més sabroses als mexicans més picants, dels coreans més de moda als japonesos que mai fallen. Sushi, tacos, empanades... les opcions són infinites. Com passa a molts àmbits, però, el continent africà s'hi troba infrarepresentat. Tot i que poc nombroses, les opcions per gaudir de valent de les cuines africanes són de primer nivell: etíop, sud-africana, senegalesa, gambiana... Estem segurs que aquesta selecció sadollarà la vostra gana de novetats i aventures gustatives.
NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona