Queixaleu la cuina creativa del Bo.TiC i veureu com us evoca l’Empordà dels guisats i els platillos més tradicionals. Aquest és l’esperit d’aquest restaurant d’una estrella Michelin, situat a quatre passes de la capital baixempordanesa, La Bisbal. Al Bo.TiC fan la seva particular proposta d’autor de la cuina més típica d’aquelles contrades. Ingredients tan autòctons com el bacallà, l’ànec, l’arròs i el pollastre prenen formes originals i sorprenents al paladar. Com en el bacallà confitat, patata, essència de tòfona i San Simón, el magret d’ànec i peres al vi o el risotto, rostit d'ànec, carbassa i tòfona. Tenen diversos menús que van dels plats més tradicionals als més creatius i juganers i una carta de vins molt àmplia, amb més de 400 referències.
Les comarques gironines estan al capdavant de l'avantguarda gastronòmica internacional. I entre l'ampli ventall de restaurants de qualitat, destaquen uns quants afortunats: els que han rebut una (o més) estrelles Michelin. Si la butxaca us ho permet i us voleu regalar un bon homenatge, aquí teniu una llista amb els restaurants 'estrellats' de la província. Bon profit!