Delacrem es una de les grans gelateries d'Europa, sense embuts. I Massimo Pignata explica que ha fet un pas més enllà en una aposta radical per portar el gelat amb producte de proximitat a nous nivells. Que implica combinar de proximitat destacats i conceptualitzar-los en forma de gelat creatiu. Aquesta temporada? Un gelat de xocolata negra amb cervesa artesanal de castanyes del Montseny! Pignata treu gelats frapants del 'pozetti' com el mag que treu conills del barret. Un gelat de mançanilla salvatge de Menorca i ametlles de Mallorca! Un gelat vegà de pastanaga i matafaluga! Formen part d'un nou segell de gelat de proximitat de Delacrem que es dirà DelaTerra.
Si sou dels que ja fa anys que us vau avorrir del gelat de pistatxo o el sorbet de llimona, aquesta és la vostra: us presentem un reportatge amb els gelats més insòlits de Barcelona. No només perquè els sabors siguin poc habituals: rere cadascun d'ells hi ha una habilitat tècnica i un saber fer d'artesà, o sigui que en realitat us estem recomanant els gelats més insòlits de les millors gelateries de Barcelona. I recorda que si no vols experimentar, pots sortir-ne llepant un bon con de xocolata!
NO T'HO PERDIS: I abans del gelat, fes un bon arròs!