La Byul Nim Ro, copropietària del reconegut restaurant Pocha (Provença, 224), i el seu marit, el xef Inhoi Joo, són els capitans d’aquest establiment dedicat a la barbacoa coreana. La carn que serveixen és de primeríssima qualitat, vedella irlandesa criada a Salamanca. Tasteu-hi la costella. En concret, la cinquena. Es creu que és la més saborosa pel seu equilibri de magre i greix. A la carta també hi ha altres clàssics de la gastronomia coreana; kimtxi, 'bibimbap' (arròs amb vegetals i carn) i sopes com la 'tteokbokki' (elaborada amb pasta tubular d’arròs glutinós) i la 'doenjangguk' (coneguda com el miso coreà). El local és càlid, d’aires industrials i metàl·lics, i taules llargues de fusta amb graelles integrades. El servei no pot ser ni més amable ni més eficient.
Voleu descobrir sabors asiàtics més enllà dels xinesos i japonesos? Doncs toca fer un volt per Corea, una gastronomia que viu un esplèndid moment a Barcelona. Prepareu-vos per gaudir d'una cuina centrada a compartir amb els comensals plats que destaquen per la varietat d'ingredients, la presència de fermentats, l'equilibri dels sabors dolços, salats, picants i àcids, i les presentacions atractives i acolorides. I si sou uns fanàtics de la barbacoa coreana, no teniu excusa! Cocció a taula, abundància de carns sovint marinades en salses saboroses, acompanyaments deliciosos com el kimchi i molt sabor fumat.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona