Una oferta variada, molt inclusiva, i de grandiosa relació qualitat-preu: per 36,50 euros, una teula per cap amb 20 calçots, pa de coca amb tomàquet i allioli. De segon, principals de pollastre a la brasa amb patates i amanida o botifarra de Sant Esteve de Palautordera a la brasa amb mongetes saltades. I salsa romesco, esclar. També hi ha l'opció de fer una graellada individual amb pollastre, botifarra, medallons de vedella, cansalada, xai, mongetes de Santa Pau i patates al caliu, amb un suplement de tres euros. I alerta, que per un suplement de 9 euros hi ha mitjana de vaca vella madurada amb pebrots del Padrón i patates Mussol. Els vegetarians tenen un menú fet a mida: després dels calçots, hi ha l'opció de coca d’alvocat, carabassa, carabassó i formatge de cabra, o una hamburguesa vegetal del Mussol, ceba escalivada, enciam i maionesa de romesco.
Amb vins de la terra: negre Clos de Marmellans, i blanc Xic d’Agustí Torelló Mata, pa amb tomàquet, aigua i postres, que passen per una crema catalana i un sorbet de llimona.
L'oferta és generosa: en els dos casos inclou postres, dues copes de vi, aigua i cafè. I els celíacs que no pateixin, que pel mateix preu se'ls garanteix un menú sense contaminació creuada, amb pa sense gluten i patata al caliu.