Una oferta variada, molt inclusiva, i de gran relació qualitat-preu: per 34,90 euros, una teula per cap amb 20 calçots (ecològics i km 0) i principals de pollastre a la brasa amb patates i amanida o botifarra del Montseny a la brasa amb mongetes de Santa Pau i patata al caliu. I salsa romesco, esclar. També hi ha l'opció de fer una graellada amb botifarra, costella i mitjana de xai, pollastre, mongetes de Santa Pau i patates al caliu. I alerta, que per un suplement de 9 euros hi ha mitjana de vaca vella madurada amb pebrots del Padrón i patates.
Els vegetarians tenen de tot, menys carn, esclar: calçots, una abundant amanida i coca de verdures. Amb vis de la terra: negre Clos de Marmellans, i blanc Xic d’Agustí Torelló Mata, pa amb tomàquet, aigua i postres, que passen per una crema catalana i un sorbet de llimona per als vegans. I també opció per a celíacs. L'oferta és generosa: en els dos casos inclou postres, tres copes de vi, aigua, cafè i un porronet de moscatell. I els celíacs que no pateixin, que pel mateix preu se'ls garanteix un menú sense contaminació creuada.