La cuina mexicana ha arrelat amb força a Barcelona, amb restaurants amb estrella Michelin inclosos... La gastronomia del país llatinoamericà és una de les cinc més importants del món, per la varietat de sabors i preparacions, i per les opcions que ofereix. Per orientar-nos entre tanta varietat us recopilem els temples de la bona teca mexicana a la nostra ciutat.
Fet a Mèxic
Tortilla
Xilis diversos
La cuina mexicana es basa en el picant: hi ha més de 50 varietats de xilis que es fan servir habitualment per cuinar! A Abarrotes Doña Cuca (Ptge. de Font, 4), la botiga de La Taquería, hi podeu trobar salses, formatges, postres, cerveses, farcits de taco en llauna... I xilis! A l'entrada de la botiga hi ha una banyera plena de xilis mexicans (‘chipotle’, ‘masilla’, de ‘árbol’, ‘pasilla’...) que són essencials –i molt difícils de trobar aquí– per cuinar menjar mexicà.
Jesús Malvedre
Gelats mexicans
Discover Time Out original video