caça

5 restaurant amb plats de caça a Barcelona

Sigui o no temporada, la caça queda bé a qualsevol plat, i aquí trobareu els millors fogons on la preparen

Publicitat

Porc senglar, cérvol, tórtora, conill, tudó, colomí, perdiu... les opcions de la caça són tan inesgotables com suculentes, un ventall de sabors amb personalitat no aptes per als als poc avesats als plaers de la carn. Si a la taula us agraden les experiències salvatges és millor que anoteu aquestes 5 propostes on la cuina de caça assoleix la seva màxima expressió.

  • Cuina creativa
  • Sant Gervasi - Galvany
  • preu 3 de 4
El xef és un gran coneixedor del bosc i el sotabosc català:
tórtora, conill i tudó, amb el millors bolets possibles. Després de molt temps de servei a Monvínic, Sergi de Meià té restaurant amb nom propi, on fa el que ha fet sempre: treballar amb una trentena de proveïdors de confiança, km.0, per oferir cuina d'autor amb voluntat ecològica que ell denomina com a "cuina absolutament de proximitat ".
  • Mediterrània
  • La Barceloneta
  • preu 3 de 4
Sí, són mariners, però el seu arròs de colomí és un plat muntanyenc de referència. El mèrit el tenen la Marta –hereva del negoci familiar–, l’Albert –la seva parella– i l’ex-Bulli Marc Singla. Junts van decidir que la cuina marinera no només eren paelles de marisc i suquets de peix, que també, sinó una manera creativa i respectuosa de tractar el producte.
Publicitat
  • Mediterrània
  • El Gòtic
  • preu 2 de 4
Cada any diuen que el Pitarra tancarà. Per si de cas, no us perdeu la seva perdiu amb ceps. També us heu de conèixer el civet, una forma de cuina medieval originària de les actuals Catalunya i Occitània que generalment s'aplica al porc senglar, cérvol, llebre... Es tracta d'un guisat on intervé una bona quantitat de ceba (d'aquí el nom), vi i la sang de la mateixa bèstia. És un tipus de cuina en cert desús, relegada a llocs especialitzats que els amants d'aquest tipus d'animalades coneixen i freqüenten.
  • Cuina creativa
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Windsor
Windsor

L’esperit de la cuina clàssica francesa i l’excel·lència viuen aquí, en sumptuosos menjadors i barrocs plats de pintada. Hi ha al llarg de tota la carta un respecte per la tradició, amb un punt just d’actualitat, però el toc magistral el posa una vieira a la brasa amb un intens chutney de cítrics. Una obra d’art.

Publicitat
  • Eixample
  • preu 2 de 4
El Tossal
El Tossal
Si tasteu el seu estofat de poltre amb cervesa negra, mai no veureu igual un cavall. Tampoc falta mai el seu fantàstic civet de senglar o el cèrvol preparat amb una salsa de saüc que rebaixa la intensitat del plat. 


Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat