Els pastissos de formatge d'en Jon Cake són famosos a les xarxes, però també als paladars de mitja Barcelona. I no s'han fet tan populars i valorats per una campanya de màrqueting sinó per una recepta magnífica. Del seu petit obrador surten uns 400 cheesecakes cada setmana i les comandes només es poden fer, per ara, per Whatsaap. En Jon i el seu equip prepara de manera artesanal cinc varietats de pastissos fixes: la clàssica (autèntic gust a formatge), la blava ("la més canyera"), la de cabra, la de formatge Idiazabal (fumada i amb un gust fort) i la de xocolata. Cada dues setmanes incorpora un de nou, per exemple un de camembert, de formatges gallecs, de tiramisú, de te matcha, amb cacauet... I tot en diferents mides i preus.
Forma part de la carta de postres de molts restaurants de Barcelona, però els fanàtics del cheesecake saben que no a tot arreu serveixen l'autèntic i deliciós pastís de formatge. Per sort, a Barcelona tenim molts llocs on tracten amb cura i respecte aquest espectacular –i potent– dolç i us assegurem que els llocs d'aquesta llista no us defraudaran. Els més puristes trobaran el pastís de formatge tradicional i, si us agrada innovar, també tenim receptes que inclouen altres ingredients. El resultat és el mateix: una deliciosa i cremosa bomba de plaer.
NO T'HO PERDIS: Els millors dolços de Barcelona.