Bubó ha estat al capdavant de la xocolata i la pastisseria moderna a Barcelona des que va obrir fa gairebé 20 anys. Va ser l'any 2005 quan l'equip va començar a innovar, creant tècniques completament noves per a l'elaboració de pastisseria i xocolata que han arribat a botigues de tot Catalunya. Utilitzen matèries primeres orgàniques i locals, i tot el cacau dels seus productes és sostenible. Han dominat la xocolata, la pastisseria i els pastissos, i tots són excel·lents en sabor i execució. Els seus productes creatius i atrevits combinen un gran gust amb tècniques innovadores (encara que elaboren pastissos tradicionals segons receptes tradicionals, que han estat millorades amb noves i atractives combinacions de sabors).
Tots tenim el nostre costat dolç. També la redacció de Time Out Barcelona, que revela quines són les seves debilitats quan vol menjar sucre del bo. Postres nostrades i creacions llamineres d'altres latituds, aquestes quinze propostes us alegraran la vida. Sigueu-ne còmplices i deixeu-vos caure en la temptació. Total, a aquestes alçades de la pel·lícula, i com diu la cançó, són quatre dies i dos fa núvol. O sigui que, sisplau, que no us amargui entaforar-vos entre pit, espatlla i cartutxera aquests deliris de dolçor, que per un dia no passa res. Us quedeu amb ganes de provar més cosetes? Doncs, de cap a les 17 pastisseries més originals de la ciutat!
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona