Time Out Market reuneix el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre. A Barcelona està a la terrassa-mirador del Maremàgnum, en un espai, de 5.250 metres quadrats, que acull una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars: dos d'ells a l'aire lliure, amb vistes espectaculars al mar i la ciutat. La tria de cuines és una representació de la diversitat gastronòmica de Barcelona, des dels arrossos i la cuina catalana, fins a la carn i el peix més selectes, passant per la pizza, els tacos, les hamburgueses, les tapes... És un concepte flexible que et permet fer-te un àpat a mida, a l'hora que tu vulguis i ajustar-te al teu pressupost d'una manera senzilla.
Si en les distàncies curtes era quan un perfum se la jugava, amb els restaurants això passa amb els menús de migdia. Qui més qui menys, ja no pot prescindir d'aquesta fórmula. I encara que en alguns casos això ha provocat una retallada de qualitat per augmentar el marge de benefici, en molts d'altres ha provocat una competència ferotge a l'hora d'oferir el millor producte i elaboració. El plaer és nostre. A gaudir. I si allò que voleu és beure fi, els 100 millors bars de la ciutat esperen les vostres natges als seus tamborets.
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona triats per Time Out Barcelona