Wifi gratis

WiFi a Barcelona: 20 llocs per connectar-se gratis a Internet

Buscar WiFi pot ser tota una aventura urbana, per això us proposem alguns racons per poder connectar-vos i on, fins i tot, voldreu desconnectar

Publicitat
El segle XXI ha vist néixer una nova espècie d’exploradors. Ells no busquen or, terres o conquestes. Aquells que duen el portàtil ja incorporat a l’esquena o els últims resistents a pagar el 3G, han fet del WiFi, el tresor més buscat. Si sou un d’ells, avui us estalviem l’expedició.
  • Llocs d'interès
  • Parcs i jardins
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Parc de la Ciutadella
Parc de la Ciutadella

Ara ja no només val la pena posar-se a llegir sota l’ombra d’un arbre. Si porteu el portàtil, també podreu navegar per Internet. Des d’on? Busqueu el rètol de la ‘W’ blava i un tros de gespa proper que us faci el pes. Gaudireu de  Barcelona WiFi, un servei gratuït que l’ajuntament ha posat en centenars d’espais de la ciutat. Una llarga llista i de consulta obligada per aquells que no es vulguin gastar un duro en els seus viatges virtuals.

  • Música
  • Espais musicals
  • Ciutat Vella
Platja de la Barceloneta
Platja de la Barceloneta

Sí, la platja ja ofereix un altre tipus de navegació, només cal canviar la barca per la ‘tablet’ i la sorra per milers de bits. A la Barceloneta, però també a les platges de Nova Icària, Somorrostro i Bogatell, Barcelona WiFi ofereix punts de connexió gratuïta que us permetran teclejar amb banyador i xancles. A la Barceloneta, busqueu l’Espai de Mar.

Publicitat
  • Llocs d'interès
  • Ciutat Vella
Mercat de Santa Caterina
Mercat de Santa Caterina
Entre llegums, fruites i embotits també hi podeu trobar teca virtual.  I és que aquest paradís d’olors i colors disposa de WiFi gratuït per tot el recinte, així com els mercats de Sarrià, de les Corts, de la Concepció i de la Trinitat.
  • Llocs d'interès
Centre Cultural La Farinera del Clot
Centre Cultural La Farinera del Clot

La ciutat és plena d’entitats municipals amb WiFi gratuït. Ara bé, si sou massa grans per entrar en un casal de joves, o massa joves, per entrar a un casal de la gent gran, aquí teniu l’alternativa que no us farà sentir forasters. Aquest centre cultural, format per dos edificis, disposa de sales idònies per connectar-vos. Si us agrada la cultura, també us recomanem que doneu una ullada a les activitats que s’hi organitzen: espectacles, exposicions, concerts, tallers... per triar i remenar! 

Publicitat
  • Llocs d'interès
  • Ciutat Vella
Port Vell
Port Vell

Si voleu gaudir de WiFi amb vistes al mar, heu topat amb el lloc ideal. Ja sigui des del Passeig de Colom o des del Maremàgnum,  podreu connectar-vos en companyia de turistes i gavines o del descobridor del Nou Món.

  • Què fer
Punt Multimèdia de Sants - Montjuïc
Punt Multimèdia de Sants - Montjuïc
El districte de Sants-Montjuïc compta amb dos punts Multimèdia: la Casa del Mig i la Marina. Aquests espais totalment dedicats a la informàtica i l’electrònica estan oberts a tothom i ofereixen múltiples serveis. El WiFi és un d’ells, però també cal destacar les xerrades i tallers didàctics que s’hi organitzen així com els equipaments i programari a disposició de tothom. Per exemple, tenen tots els programes d’Adobe i un servei d’assessorament informàtic gratuït.
Publicitat
  • Música
  • Ciutat Vella
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
La Rouge
La Rouge

Aquest bar del Raval ja és tota una institució. Cosmopolita al 100%, ha esdevingut un punt de trobada de gent de tota mena i condició. Els matins són ideals per instal·lar-s’hi amb el portàtil i gaudir de la connexió gratuïta. Més tard, però, La Rouge, destapa el seu costat més festiu organitzant tot tipus d’esdeveniments. Concerts, tertúlies fotogràfiques i  presentacions de llibres... allà no paren quiets!

  • Museus i institucions
  • Art i disseny
  • La Font de la Guatlla

A Barcelona trobareu molts museus amb WiFi gratuït com el MNAC, el MACBA, CCCB, el Picasso, el Museu Marítim o el Museu de Ciències Naturals. Són llocs idonis per ‘googlejar’ el pintor que us agrada o, no ens enganyem, per donar un cop d’ull al WhatsApp. Si no us ve de gust pagar entrada, sempre queda l’opció rapinyaire: ensumar la connexió que s’escapa pels voltants del museu i trobar un bon lloc on seure. I què millor que l’espaiós ‘hall’ del CaixaForum per plantar-hi el portàtil?

Publicitat
  • Llocs d'interès

Ideal per connectar i desconnectar. Busqueu un bon banc i navegueu tot prenent la fresca i veient la gent com passa. Al llarg de la Rambla del Poblenou hi ha fins a tres punts amb la W blava: les cruïlles amb el carrer Perú, amb el Passeig Calvell i amb l’Avinguda Diagonal. Sí, a Barcelona hi ha punts de WiFi gratuït en cantonades que mai imaginaríeu. Estigueu atents, perquè podeu descobrir un rètol amb la W blava en aquell semàfor que sempre maleïu.

Cruïlla de Plaça Espanya amb Paral·lel

La Rambla del Poblenou us semblarà un oasi de pau al costat d’aquesta cruïlla. Animada per uns, saturada per altres, sempre serà una bona opció per fer una consulta ràpida. Altres punts clau de la ciutat com la Plaça Catalunya o el Passeig de Gràcia sempre són altres opcions amb WiFi al carrer, per on tard o d’hora hi passem.

També t'agradarà

  • Cafeteries
On estudiar, treballar o reunir-se
On estudiar, treballar o reunir-se
Cafeteries amb un entorn tranquil perquè us poseu en marxa amb la vostra feina Posar-se a treballar no vol dir obligatòriament tancar-se a biblioteques, oficines o estar cara la paret a la vostra habitació. I com que trobem que no cal avorrir-se per ser responsable i fer feina, us proposem aquest munt d'alternatives als vostres escriptoris, per si heu de fer reunions, treballar, estudiar o estar a la vostra ben amples. Mitte Tot i que sigui una galeria d’art, compta també amb una cafeteria acollidora i molt àmplia. És un lloc tranquil envoltat d'art, disseny i projectes creatius que convida a posar-se a treballar acompanyat, això sí, d’uns pastissos i d’un gran assortiment de tes i cafès. Vosaltres trieu si preferiu desconnectar, o si es tracta de fer feina, connectar-vos. Granja Petitbo Aquesta antiga vaqueria del segle passat, ara convertida en un ‘bakery-bistrot’, es presenta com un escenari per submergir-vos en els vostres quefers. Les taules de fusta gastada, els sofàs de cuir, les làmpades metàl·liques i el mapa mundi penjat de la paret recorden una estètica industrial que us posaran en situació. Cafè Salambó Café literari gracienc per excel·lència, ubicat al costat del cinema Verdi Park: un bon lloc per anar avançant feina, llegir un llibre, reunir-se o comentar la pel·li que acabeu de veure al Verdi. I depenent de l’hora i del capritx que tingueu podeu acompanyar les responsabilitats amb un berenar, un còctel o un soparet. Cosmo Cafè i Galeria d'Art Les parets són de
  • Què fer
Barcelona gratis! Sortir sense gastar
Barcelona gratis! Sortir sense gastar
Els diners no són l'excusa per quedar-vos al sofà de casa sense fer res… A Barcelona (encara) hi ha una bona pila de propostes culturals molt interessants que es poden fer completament gratis. Aquí teniu algunes de les nostres preferides per als propers dies. Pajarita Party: Galisteo + Jonatan Tamayo El Dietrich estrena una festa mensual en l’oblidada nit dels dijous. Com us podeu imaginar pel seu nom, aquí volen que us presenteu amb un corbatí i comenceu el cap de setmana amb elegància i bona música. L’estrella de la primera edició serà el cantant de Viladecans José Galisteo, qui interpretarà algun dels seus temes més coneguts. La música anirà a càrrec d’un DJ habitual de l’ambient, el sempre solvent Jonatan Tamayo. Churros con Chocolate: Más yeli que yeli que nunca Els ‘xurros’ van forts aquest mes: seran l’escenari d’una boda gitana. Per tant, prepareu-vos per passar moltes hores a l’Apolo. Excepcionalment, la festa durarà fins les dues de la matinada. I durant tot aquest festival passaran moltes coses i hi haurà moltes sorpreses folklòriques. Els encarregats de fer-vos ballar seran els nois de la Rebujito, l’Albertoto de la POPair i la Chica Barata, qui viurà una tarda-nit molt especial... Carlos Aires: This is not just fucking business L'exposició versa sobre el gir semàntic que estableix l'artista a través de la re-codificació d'icones i valors. Utilitzant elements com restes de basses d'immigració il·legal per desvetllar el substrat econòmic de la geopolítica actual o
Publicitat
  • Cuina creativa
Els 50 millors restaurants de Barcelona
Els 50 millors restaurants de Barcelona
Barcelona és una de les millors ciutats del món per menjar i beure. Això ho sabem la gent que hi vivim, i també els professionals de la gastronomia que any rere any premien els nostres fogons amb distincions que alcen la ciutat en el pòdium de la bona teca internacional. L'oferta és variada, de qualitat, monumental: des del petit bar de tapes de tota la vida, fins als restaurants amb estrelles Michelin. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els 50 millors restaurants, aquells amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines. No hi donem més voltes: aquí teniu els 50 restaurants que no us fallaran mai. Bon profit El més vist Els actors i les actrius catalans més sexis Descobreix quins són els intèrprets més guapos del país El blog de teatre Brutus Per Andreu Gomila La cartellera de Barcelona El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut
  • Art
10 edificis d'arquitectura singular
10 edificis d'arquitectura singular
Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·ligents que han fet de la ciutat un lloc millor. No són els edificis més famosos, ni els més sorprenents, ni estan signats per cap estrella de rock. Hi ha exemples de reutilització d'espais, d'adequació i nous usos a fàbriques centenàries. El reciclatge i la conservació de la memòria arquitectònica és tendència arreu del món, però això de preservar aquí ha provocat al·lèrgia molts anys. També destaquem edificis clàssics que sovint passen desapercebuts, ens fixem en grans obres públiques que busquen reinventar-se i desc
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat