Time Out Market és un concepte únic que té l'objectiu de celebrar els sabors més autèntics i reunir el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre. Ja és present en grans ciutats del món com Nova York, Montreal, Porto i Ciutat del Cap, entre d'altres. A Barcelona el trobeu al Port Vell, a la terrassa-mirador del Maremàgnum. Amb vistes espectaculars al mar i la ciutat, ofereix una visió panoràmica dels millors restaurants i gastronomia de Barcelona sota un mateix sostre. L’espai, de 5.250 metres quadrats, acull una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars: dos d'ells a l'aire lliure.
El bufet lliure viu en la dicotomia de donar menjar a l'engròs –de vegades amb una qualitat dubtosa– i els grans banquets de luxe, en què es malgasta menjar d'alta gamma. La pandèmia va ser un cop dur per al bufet lliure, epicentre de la golafreria obscena. Però a Barcelona hi ha uns quants bufets lliures que valen la pena, amb tota mena de cuines. On trobar un bon bufet lliure? Hi ha molt gat per llebre, però us recomanem opcions catalanes, japoneses, xineses i fins i tot argentines. Una llista de restaurants per posar-se fins al cul, parlant de plata. Sigueu responsables: si us ompliu el plat us l'acabeu.
NO T'HO PERDIS: Els millors 50 restaurants de Barcelona