Hi ha restaurants que semblen haver-se aturat en un temps pretèrit. El Bonanova n’és un exemple. En un carrer que s’enfila cap a la senyorial plaça de la Bonanova, ocupa dues sales àmplies decorades en un estil d’abans del disseny d’interiors. La carta, per sort, també s’ha detingut en el temps i és generosa en guisats com la cua de bou a la cordovesa, uns superbs peus de porc a l’antiga i un fricandó amb carreretes d’aquells tan melosos que es desfan a la boca. Uns cambrers que dominen l’ofici i l’Adolfo com a mestre de cerimònies acabaran de fer-vos sentir com comensals afortunats d’una altra època. El compte, però, és més que actual.
Els millors sabors arribem després d'un curós procés de xup-xup. Un bon guisat sempre ve de gust, qualsevol excusa és bona per retre homenatge a la cuina de sempre, als sabors més nostrats, i als plats més sucosos, nutritius i reconstituents. Culleres amunt!
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona