Pareceros i pareceras, no ens equivoquem si diem que el Muysca és un dels millors restaurants colombians de la ciutat. Gastronomia del país llatí de base regional, feta amb producte local i el pilotatge del xef Johnattan Arias. En poques paraules, receptari tradicional colombià amb girs contemporanis i cuinat amb matisos. A la carta; empanades, 'caribañolas' (massa de iuca farcida i fregida), arepas i plats més contundents i elaborats com el cruixent i melós chicharrón amb patates criolles i chimichurri de coriandre, la posta negra cartagenera (culatí de vedella rostida i confitada amb vi negre acompanyada d’arròs amb coco titoté) i el clàssic cebiche de peix i llet de coco. Remateu-ho amb una mousse de xocolata i milo amb pa de pessic d’avellanes. Brunch dominicals.
Es calcula que gairebé 30.000 colombians i colombianes viuen a Barcelona i rodalies. Després de la comunitat italiana, és la més nombrosa de la ciutat. Potser aquí la gastronomia colombiana encara no és tan coneguda com la mexicana, peruana i argentina, però... temps al temps. Quins son els millors restaurants colombians de Barcelona? Us fem una tria dels nostres llocs preferits. Plats a vessar de blat de moro, iuca, patata, plàtan madur, arròs, fesols, peix, marisc i molta, molta, molta carn. Benvinguts i benvingudes al món de la 'bandeja paisa', l''ajiaco', el 'sancocho', el 'mondongo', el cebiche, els tamales i les arepes!
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona